Cyphotilapia Frontosa Black Widow Tankım
Fotoğraf:
Boyut (cm):150*50*60
Kapasite (litre):450 Lt.
Canlılar:Cyph.Frontosa Black Widow
Malzemeler: 2 Adet Eheim 2217 Dış Filtre, 300 Watt Eheim Jager Isıtıcı, 50 Kg Hagen Kalsiyum+mercan kırığı kum, Maltavi ve Ağaç fosili kayalar
Akvaryum Bakımı:15 günde bir dip çekimi
Kullanılan Yemler:DanichiChicled XL Pro - Danichi Chc.Ultra Krill - Tetra Diskus - Tetra Chicl .Stick - JBL Novo Sticks XL - Hamsi sezonu açılıncada hamsi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Yok
Uzun bir aradan sonra tekrar frontosa beslemeye kara verdim ve beslemediğm tek tür olan frontosa black widow kolonime GÜVEN bey sayesinde kavuştum. (Yeri gelmişken tekrar teşekkür ederim.)Kolonim henüz yeni olup uyum sürecindeler. Koloni 4 erkek 7 dişiden oluşmakta olup elimden geldiğince bakmaya çalışacağım. Uyum sürecinden sonra birkaç erkeği çıkartmam gerekecek.Gelişmeler oldukça buradan paylaşacağım. Herkese sağlıklı balıklar dilerim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yavrudan beri özenle büyüttüğüm bir türdü. Senin gibi usta bir frontosa severin elinde kısa sürede yavru vereceğini düşünüyorum. Torunlar geldiği zaman bizi haberdar et.
Sağlıcakla kal.
[QUOTE=LD Akvaryum]Abi konuyu yeni gördüm.Senin gibi bu işi severek yapan bu işi bilen büyüklerin burada olması bizlerden kopmaması dahada güzel.Bolca yavru bekliyoruz... Saygılarımla....[/QUOTE] Teşekkür ederim kardeşim. Bu işten istensede kolay kolay kopulamıyormuş bunu yaşadık .
[QUOTE=EMRAH.Y]MAŞAALLAH mustafa abi her ne kadar yaygin olmasada güzel tür güle güle besleyin ve inşallah en kisa zamanda yavru mujdesini bizimle paylasirsin kac ayliklar abi.[/QUOTE] Teşekkür ederim Emrah kardeşim. Yavru işi nasip kısmet inş. Balıklar sanırım 20 aylık civarı buna en iyi cevabı GÜVEN bey verecektir.
[QUOTE=GÜVEN]Hayırlı olsun Mustafa abi,
Yavrudan beri özenle büyüttüğüm bir türdü. Senin gibi usta bir frontosa severin elinde kısa sürede yavru vereceğini düşünüyorum. Torunlar geldiği zaman bizi haberdar et.
Sağlıcakla kal.
[/QUOTE] Sağolasın Güven kardeşim. Ustalık payesini iltifat olarak kabul ediyorum. Estağfirullah forumda daha ne ustalarımız var. Yavru olayı olursa tabiki haberdar ederim. Selametle.