Cyphotilapia Frontosa İkola Blue
Arkadaşlar merhaba,
Odamı biraz boşalttıktan sonra beslemek istediğim diğer türleri de toplama başladım.
Cyphotilapia Frontosa Blue Zaire Moba arkasından Benthochromis tricotiden sonra şimdi sizlere Cyphotilapia Frontosa İkola Bluelarımı tanıtmak/paylaşmak istiyorum…
Balıklarım küçük bir koloni olarak edinmek istedim çünkü çok büyük tanklarım koy bu balıkları koyacak…Ama alırken de niyetliydim hala aynı fikirdeyim bu türü inanın yıllarca bakmak ve en büyük olabileceği boya getirmek istiyorum..Çünkü bu tür enine de iri bir tür ve enli balıkların görüntüsünü çok beyeniyorum…
Balıklar 130*60*60 lık bir tanktalar ve 7 adet bireyden oluşmaktadır…Koloni 2 ekek 5 dişiden oluşmakta olup yem olarak bu balıklara karides, ev yapımı yem (Ersin ve Erkan beyin tarifleriyle) ,NLS cichlids formula, Omega one cichlids super colour, haftada 1 sera flora ve omage one super kelps vermekteyim…Ve tüm yemleri severek yemektedirler..Birde bu türde yada türde demiyeyim ama Zekai beylede konuştum ondada öyleymiş çok insancıllar elinizden yem yiyorlar ve bu gerçekten harika bir duygu…Özellikle bu balıklara yem verirken çok zevk alıyorum…
Resimleri eklememde yardımı olan sn.Erkan AKLUM beye ,balıkları edinmemde yardımları olan Sn Lütfullah DEMİREZEN beye çok teşekkür ederim…
URL=http://img163.imageshack.us/i/cimg1396a.jpg/]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Şu fotoya bittim resmen.. Frontosa gibi bir balık için müthiş bir görüntü..
[/QUOTE]
Bizimkiler yaramazlık yapmışlar :)
http://img193.imageshack.us/img193/5973/cimg1473k.
Bol yavru alman dileğiyle.Kocaman maşallah.
[/QUOTE]
[QUOTE=by_serdal]Maşallah bende gölcüklüyüm bi gün görüşelim buluşmada yoktunuz.[/QUOTE]