Cyphotilapia Gibberosa Mobalarım
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2009 10:32
Arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce aldığım f1 mobalarım.
pradot 2009-08-26 10:37:47
Mobalarım almanyadan istanbula bir arkdaşa geldi 4ay öncede ondan bana
Yaklaşık 3 ay öncede kısa bir video çekmiştim sizinle paylaşmak istedim.
Kolonim 18 aylık 3 erkek 7 dişi; Erkekler şuanda 17-18 cm dişilerse 13-14cmler.
Şuan için 400lt tankımda duruyor 4-5 ay sonra daha büyük tanka alıcam.
Harika balıklar,Yanlarındaki o leleupiler şimdi 3 cm oldular,çok barışcıl ve renkleri harika oldu.Videoda renkleri okadar net değil daha yeni gelmişti mobalarım.
Brundilerden yaklaşık 750 yavru aldıktan sonra Mobaya geçiş yaptım.Brundi kolonim hala duruyor ama mobalar bir başka.
Moba hayaldi gerçekleşti.
Tüm Blue zaire moba beslemeyi düşünenlere kesinlikle öneriyorum.
Saygılar!
[VID]http://www.dailymotion.com/relevance/search/puro45/video/x9drvq_frontosa-moba_animals[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2009 17:53
[QUOTE=AQUAGEN] Artık bantlarda çatallaşma zaman geçtikce mobalardada gözükmeye başladı.
[/QUOTE]
Benimde dikkatimi çekti bantlarda çatallanma var... Ama balıklar F1 (miş)... Bence F1 olan bir balıkta bu çatallaşmanın olmaması gerekirdi...
Benimde dikkatimi çekti bantlarda çatallanma var... Ama balıklar F1 (miş)... Bence F1 olan bir balıkta bu çatallaşmanın olmaması gerekirdi...
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2009 09:24
[QUOTE=offfff of]F1ne oluyor, arabamı bu?? [/QUOTE]
Direk gölden yakalanmış vahşi balıklara F0, bunların akvaryumda üremiş 1. nesil yavrularına ise F1 denir.
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2009 00:34
Merhaba arkadaşlar,
120*50*70(h) akvaryumumda bulunan mobalarımın artık yeni bir evi var.
200*50*65(h) ölçülerinde yeni bir akvaryum aldım.Akvaryumun arka fonu ve dekoru pek göze hitap edmiyor fakat ileride bu akvaryuma mobilya yaptıracağım için şuan idare edmeyi düşünüyorum.
Mobalarım bu akvaryumda artık rahatlıkla yüzebiliyorlar 120 lik akvaryumda inanın sadece duruyolarmış bu 2m lik akvaryumda yüzüp duruyorlar.
Balıklardaki gelişimi ilk videoyu izlerseniz farkedersiniz alfa erkek nekadar geliştiğini ve diğerlerininde aynı zamanda büyüdüklerini görebilirsiniz.
Yeni video görüntüsü:21/11/2009
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xb871t_moba_animals[/VID]
Mobaların arasında birtane dişi brundi görebilirsiniz,dişi brundiyi biraz hırpalamışlardı diğer akv.daki brundiler bundan dolayı bir süreliğine butanka aldım.
Saygılar...
pradot 2009-11-22 07:43:18
120*50*70(h) akvaryumumda bulunan mobalarımın artık yeni bir evi var.
200*50*65(h) ölçülerinde yeni bir akvaryum aldım.Akvaryumun arka fonu ve dekoru pek göze hitap edmiyor fakat ileride bu akvaryuma mobilya yaptıracağım için şuan idare edmeyi düşünüyorum.
Mobalarım bu akvaryumda artık rahatlıkla yüzebiliyorlar 120 lik akvaryumda inanın sadece duruyolarmış bu 2m lik akvaryumda yüzüp duruyorlar.
Balıklardaki gelişimi ilk videoyu izlerseniz farkedersiniz alfa erkek nekadar geliştiğini ve diğerlerininde aynı zamanda büyüdüklerini görebilirsiniz.
Yeni video görüntüsü:21/11/2009
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xb871t_moba_animals[/VID]
Mobaların arasında birtane dişi brundi görebilirsiniz,dişi brundiyi biraz hırpalamışlardı diğer akv.daki brundiler bundan dolayı bir süreliğine butanka aldım.
Saygılar...