Cyprichromis , Leptosoma Dünyası
Leptosoma'nın modası geçti, nerdeyse hobicilerin elinde yok denecek kadar azaldı ve buna rağmen fiyatı da oldukça düştü. Korkuyorumki leptosomaların sonu da leleupi'lere benzeyecek. Leleupi'lerdeki sarılık veya orınç rengi hiç bir tanganika türünde yok. Renkleri gerçekten çok güzel balıklar, ama rengi çok zayıf olan tropheus türleri bile şu an moda olduğu için yüksek fiyatlarla satılıyorlar ve leleupi tamamen hobi piyasasından silindi. İnşallah Leptosomalarda öyle olmaz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Recep valla bende yeni bir tank hazırladım,içerisine Albino Kitumba,Nigripinnis ve kum kelebeğinden oluşan bir karma yapacağım.Fakat uzunca süredir Nigripinnis aramama rağmen malesef halen bulamadım.İnşallah bitkilerle birlikte bu özel türleri sadece seyirlik ve keyif almak için bir akvaryum olacak.
Metin abi uzun zaman önce ben MARCO nickli Derya KAYPAK'a vermiştim elinde varmı bilmem.Bir irtibata geç istersen.
Uzun zamandır arayış içinde olduğum microlepidotus kriza black ve pavo kapampa türüne bu konu ve Ali Akgün sayesinde sahip oldum inşallah kayıpsız beslerizde artık canlı canlı o kur danslarını görürüz.
Uzun zamandır arayış içinde olduğum microlepidotus kriza black ve pavo kapampa türüne bu konu ve Ali Akgün sayesinde sahip oldum inşallah kayıpsız beslerizde artık canlı canlı o kur danslarını görürüz.
[/QUOTE] Muhteşem bir haber bu benim için.Besleyenler çoğalacak ki paylaşımda çoğalsın.Hem Ali Akgün hemde size kendi adıma teşekkürler.Paylaşımlarınızıda bekleriz.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE] Muhteşem bir haber bu benim için.Besleyenler çoğalacak ki paylaşımda çoğalsın.Hem Ali Akgün hemde size kendi adıma teşekkürler.Paylaşımlarınızıda bekleriz.[/QUOTE] Recep bey asıl ben size teşekkür ederim bu konuyu açtığınız için sizin sayenizde gördüm bu türleri inşallah tankı tam anlamıyla kurar ve balıkları kayıpsız besleyebilirsem bu başlık altında bir kaç fotoğraf eklerim.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir