Cyprichromis Microlepidotus Kasai-Leptosoma Albino Kitumba 5. Sayfada
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 23:03
[QUOTE=akarsan]Maşallah metin bey yeni türler çok güzeller.Sayenizde leptosomaların en güzellerini izleme fırsatımız oluyor.İyiden iyiye bu güzel leptosoma çılgınlığı başlıyor sizlerde bu güzel türün en güzel örneklerini tanıtarak buna katkıda bulunuyorsunuz.Bakalım daha neler göreceğiz sizde:)Sağlıkla büyütmeniz ve bol yavru almanız dileğiyle[/QUOTE]
[QUOTE=Führer]
Maşallah bu negüzel bir canlıdır, yazın kendime bir set yapmayı düşnüyorum, bi katına tropheus(vaz geçmem mümkün değil) diğer katına böyle kozmopolit bir tanganika akvaryumu yaparım heralde. Gerçekten çok güzel balıklara sahipsiniz.Teşekkür ederim Mustafa Bey, leptosoma keyifli ve gün geçtikçe değişik türleride keşfettikçe ne kadar zengin bir tür olduğu ortaya çıkıyor. Uzun yıllar bende tropheus besledim fakat çok yordu beni ama bana leptosoma daha çok keyif verdi. Keyifli hobiler dilerim.
[/QUOTE]
[QUOTE=scorpion26]Hepsi birbirinden gözalıca maşallah. Ben özellikle albino kitumbalara bayıldım. [/QUOTE]
Güzel temenni ve dilekleriniz için teşekkür ederim Atakan Bey,
[QUOTE=Führer]
Maşallah bu negüzel bir canlıdır, yazın kendime bir set yapmayı düşnüyorum, bi katına tropheus(vaz geçmem mümkün değil) diğer katına böyle kozmopolit bir tanganika akvaryumu yaparım heralde. Gerçekten çok güzel balıklara sahipsiniz.Teşekkür ederim Mustafa Bey, leptosoma keyifli ve gün geçtikçe değişik türleride keşfettikçe ne kadar zengin bir tür olduğu ortaya çıkıyor. Uzun yıllar bende tropheus besledim fakat çok yordu beni ama bana leptosoma daha çok keyif verdi. Keyifli hobiler dilerim.
[/QUOTE]
[QUOTE=scorpion26]Hepsi birbirinden gözalıca maşallah. Ben özellikle albino kitumbalara bayıldım. [/QUOTE]
Evet albino kitumbalar benim ilk göz bebeklerim onların sade ve zarif bir güzelliği var.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 22:24
Maşallah Metin Bey balıklarınız birbirinden güzeller. Özellikle Cyprichromis microlepidotus kasailerinize bayıldım. Sakıncası yoksa nereden tedarik ettiniz acaba?
Beğenenler: [T]63426,metinkale[/T]
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 23:47
Maşallah. Fenerliler bu türe çok sevinecek
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2013 09:45
Metin bey maşallah balılar cok güzel özellikle kasaiye hasta oldum . Beslemek istediğim türler arasında Cyprichromis zonatus vardı şimdi bide kasai ler oldu . bol bol yavrulu ve hobili günler size
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2013 22:27
[QUOTE=kAaLpS]
Maşallah Metin Bey balıklarınız birbirinden güzeller. Özellikle Cyprichromis microlepidotus kasailerinize bayıldım. Sakıncası yoksa nereden tedarik ettiniz acaba?[/QUOTE]
Teşekkürler Kaan Bey sayenizde leptosomanın değişik türlerinide görme şansımız oluyor keyifli ve sağlıklı hobiler dilerim.
[QUOTE=meck]Metin bey maşallah balılar cok güzel özellikle kasaiye hasta oldum . Beslemek istediğim türler arasında Cyprichromis zonatus vardı şimdi bide kasai ler oldu . bol bol yavrulu ve hobili günler size [/QUOTE]
[QUOTE=meck]Metin bey maşallah balılar cok güzel özellikle kasaiye hasta oldum . Beslemek istediğim türler arasında Cyprichromis zonatus vardı şimdi bide kasai ler oldu . bol bol yavrulu ve hobili günler size [/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Tarık Bey,
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2013 12:40
Metin bey maşallah çok kaliteli balıklarınız var bu konuda sizi tebrik ederim. Bu arada yeni balık siparişleriniz olmuştu onlar geldi mi yoksa herhangi bir gelişme yokmu ? Bizleri yeni gelişmelerden mahrum bırakmayın