dans derslerimizden kesitler
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2008 15:49
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2008 17:39
Bu dansın sititli nedir ben çözemedim tango veya salsa değil galiba.
Konuda hata var galiba konuyu açan Pentagram diye yazıyor ama siz açmışsınız Cem Bey.
Konuda hata var galiba konuyu açan Pentagram diye yazıyor ama siz açmışsınız Cem Bey.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2008 21:48
Bu saate yarıldım süper ya:) Kaplus almayı planlıyodum. Bir teraryum yapıp. Daha çok ilgimi çektiniz. :D
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 18:44
Bu dans bugün benim kaplumbağamı görünce aklıma geldi,sanki horon tepiyorlarmış gibi geldi bana.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 20:08
kaplumbağaların dansı-2
Çok hoşuma gitti bu video
Bu arada su seviyeleri çok düşük değil mi? Oysaki akvaryumları müsait biraz daha su seviyesini yükseltmenize :)
Bence,kaplumbağar açısından(çok büyük olmuşlar) su seviyesini yükseltin ki kapluşunuz küçük olsa bilede onlara o su seviyesi düşük gelicekti. :)
Saygılarımla
Çok hoşuma gitti bu video
Bu arada su seviyeleri çok düşük değil mi? Oysaki akvaryumları müsait biraz daha su seviyesini yükseltmenize :)
Bence,kaplumbağar açısından(çok büyük olmuşlar) su seviyesini yükseltin ki kapluşunuz küçük olsa bilede onlara o su seviyesi düşük gelicekti. :)
Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 20:09
onların öyle coşmaları eşimin yem kavonozunun kapağını göstermesinden dolayı
tam yem verecektim kavonozu görünce fıttırıyolar benim de aklıma bu fikir geldi,dur şurdan bi müzik açayım sen de kapağı salla dedim hanıma 3 ayrı kavanoz yemleri var hepsinin kapaklarını görmeleri yetiyor.