Dede oldum.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 13:22
Sabah kalktım yem atacaktım bricardilerime bide ne göreyim 3 tane yavru bildiğim kadarıyla bricardi daha fazla doğurmuyor muydu? Şaşırdım.
DieHard 2007-11-21 13:31:54
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 13:24
Tebrikler, herhalde diğerleri yuvada saklanıyordur, bu arada baba değil dede oldunuz galiba.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 13:31
[QUOTE=Murat Sezgin]Tebrikler, herhalde diğerleri yuvada saklanıyordur, bu arada baba değil dede oldunuz galiba. [/QUOTE]
Bence de artık dede oldunuz.Baba akvaryumda çünkü. Neyse hayırlı olsun diyelim.İnşallah devam ederler yavrulamaya.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 13:38
Umutcan bey tebrikler.Kayıpsız büyütmeniz dileğiyle...
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 13:52
Hayırlı olsun.Bende yakında hayırlısıyla brichardiye geçeceğim,böyle haberleri duydukça daha çok hevesleniyorum.Kayıpsız büyütmeniz dileklerimle.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 13:58
[QUOTE=DieHard]Yağız bey büyüdükleri zaman size gönderim [/QUOTE]
Teşekkürler Umutcan Bey.Bu hafta sonu artık geçmeyi düşünüyorum.Akvaryumunuzda kaç çift var acaba?
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 21:31
3 tanede sorun olduğunu düşünmüyorum. Benimki de 5 tane yavrulamıştı. Gerçi hiç biri yaşamadı ve sebebinide bilmiyorum ama umarın siz kayıpsız büyütürsünüz.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 21:41
Hayırlısı olsun!
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2007 22:17
Forum kuralı 27:
Balığım yavruladı gibi, sadece balığın ürediğine dair bilgi verip, onun dışında bir bilgi içermeyen konular, benzer şekilde şu balık hakkındaki sorularınızı sorun gibi bilgi vermeyip çağrı yapıcı konular silinir. Bu gibi durumları paylaşmak için konu balığın fotoğrafı ile birlikte Canlı Tanıtımı Forumu'na açılmalıdır.