Dekor değişiklikleri
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Japonlar gübreleme konusunda oldukça başarılılar :)
Çok güzel bir akvaryumun var bitkilerinde süpermiş. Bende alıcağım yarın, bugün eledoa aldım isimlerini söylermisin bitkilerinin ? Gübre olarak tablet gübre almamı mı önerirsin ?
hydrocotyle leucocephala
Nomaphila siamensis
anubias
turplu bataklık sazı
Lysimachia nummularia
Akvaryumdaki bitkiler bunlar. Tablet gübre gerekli en azından akvaryum kumu temiz yada içine pislik almayan çeşitse.
Egemencim güzel bir akvaryuma doğru ilerliyorsun dev anubias tavsiye ederim vede sword plant akvaryumuna çok yakışıcağını dşünüyorum bunu bir iki tane mango kökü ile süslersen daha doğrusu anubiasları köklere tuturup yaparsan çok şık olucakdır bence arka fonu kaldır gerçekden hoş bir görüntü veriyor fakat akvaryumun arka alanını tamamı ile bitki ile kaptırsan ve fonu çıkartırsan çok daha doğal bir görüntü elde ediceğini görüceksin. Bu arada balıkların oldukça sağlıklı görünüyor tam anlamıyla birer fancy goldfish örneklemsi yapıyorlar :) keşke bende biraz aceleci davranmayıp yeni balıkların akvaryumcuma gelmesini bekleseydim :) 1 hafta sonra gittiğimde inanılmaz ryukinler ve orandalar görmüştüm ama kısmetimiz buymuş diyelim istanbula dönünce insallah 5 olan balık sayımı 4 de düşürcemve bitkilendirme çalışmaları devam edicek 2 tane tek kuyruk japon balıklarımı verip bir tane ryukin yada oranda almayı planlıyorum. tekrar tebrikler sağlıklı balıklar dilerim