Dennerle Nanocube 35 (betta)
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2020 11:46
Maşallah... [:nazar:] Kurulumunuz hayırlı olsun.
Kullanılan ekipmanlar dennerle olunca bir başka oluyor. TR bu sistemi kurmak epey pahalıya çıkar kaldı ki bulmakta zor.[x(]
Kullanılan ekipmanlar dennerle olunca bir başka oluyor. TR bu sistemi kurmak epey pahalıya çıkar kaldı ki bulmakta zor.[x(]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2020 05:08
[QUOTE=scusamalizia]Akvaryumunuz harika görünuyor,emeginize sağlık.Betaniza bayıldım maşallahı var.Izlemesi keyifli bir akvaryum olmuş,keyifli hobiler[:)][/QUOTE]teşekkür ederim...
Beğenenler: [T]210525,scusamalizia[/T]
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2020 05:13
[QUOTE=BlackMesa]Maşallah... [:nazar:] Kurulumunuz hayırlı olsun.
Kullanılan ekipmanlar dennerle olunca bir başka oluyor. TR bu sistemi kurmak epey pahalıya çıkar kaldı ki bulmakta zor.[x(][/QUOTE]Evet maalesef öyle bende Almanya ya 4 sene önce yerleşmiş biri olarak çok üzülüyorum.Türkiye de hobi aslında bu kadar pahalı olmamalı ki insanlar ulaşabilsin...
Kullanılan ekipmanlar dennerle olunca bir başka oluyor. TR bu sistemi kurmak epey pahalıya çıkar kaldı ki bulmakta zor.[x(][/QUOTE]Evet maalesef öyle bende Almanya ya 4 sene önce yerleşmiş biri olarak çok üzülüyorum.Türkiye de hobi aslında bu kadar pahalı olmamalı ki insanlar ulaşabilsin...
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2022 22:57
Denerlee aydınlatma kullanmış biri olarak tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? Verim aldınız mı ?