Dernek iftarı fotoğrafları.
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2009 05:27
[QUOTE=ColorTR]Beyler cidden bir allahın kulu beni bir fotoğrafın kenarına köşesine sıkıştıramadımı? Hiçbir fotoda yokum yahu hayalet gibiyim :))[/QUOTE]
Korkma Doğan yada Furkanın ekliyeceklerinde çıkarsın. KaPTaNoY 2009-09-07 05:28:52
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2009 08:40
[QUOTE=ColorTR]Beyler cidden bir allahın kulu beni bir fotoğrafın kenarına köşesine sıkıştıramadımı? Hiçbir fotoda yokum yahu hayalet gibiyim :))[/QUOTE]
Fotoğrafçı olmak böyle birşey işte n'aparsın...
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2009 09:03
Bu güzel buluşmayı tertip eden başta Uğur ağabeyime ve tüm katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Gayet samimi sıcak bir iftar yemeğiydi.Bir dahaki buluşmaya dek esen kalın
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2009 09:06
Dün akşam çok güzel bir iftar yemeği oldu.Aranıza katılmak ve sizlerle tanıştığım için çok memnunum.Ayrıca uğur abi sanada emeğin için çok teşekkürler.Katılan tüm değerli arkadaşlara saygılar tekrardan selamlar..
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2009 09:21
[QUOTE=wiwiwi]
cyrelman 2009-09-07 09:37:48
Muzaffer bu fotoğrafları unutma. Elbet bir yerde elime düşüceksin.
[/QUOTE]Ama canım arkadaşım neden böyle yapıyorsun...
Ben yüklemeden önce sana sormadım mı?
Sende yükle kardeşim ayıpsın demedin mi?
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2009 09:37
Başta Uğur abiye, katılan arkadaşlara güzel muhabbeti için teşekkür ediyoruz...
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2009 09:37
Allah nazardan saklasın baya iyi vakit geçirmişsiniz anlaşılan.Aslında ben 1-2 balık değişimi paylaşımı olur diyordum ama.
hasan_ali05 2009-09-07 09:38:43
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2009 09:44
Arkadaşlar harika bir buluşma yapmışsınız sizi canı gönülden kutlarım,bu arada Tamer abi gerçekten bıyıklar çok yakışmış,10 numara yeşilçam jönü olmuşsun,bu arada Latif abinin Bacanak ta sanki Bodrum'dan kalkmış yemekteyize gelmiş gibi hala bronzlugunu koruyor,resimleri çeken bu güzellikleri bizlerle paylaşan arkadaşlarında ellerine saglık.
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2009 10:05
Emeği geçen ve organizasyona katılan herkese teşekkürler, mükemmel bir gündü..
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2009 10:09
Organizasyonu yapan reis ve bu bu hobiye gönül verenlerin kaynaşmasıyla olgunlaşan birliktelik hepimize güzel sıcak bir iftar yaşattı. Katılımcı arkadaşlara candan teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2009 10:12
Organizasyonu düzenleyen ve katılan herkese teşekkürler.Ortam da muhabbet de gerçekten çok güzeldi.En kısa sürede tekrar görüşmek üzere.
Saygılar,