Derz Renklendiricisi
Arkadaşlar merhaba;
Strafordan arka plan şekillendirme işini tamamladım.Derz ile kaplıyacağım fakat derzi ne ile renklendireceğim.
Sizlerin kullanmış olduğu boyalar hangileridir.isim verebilirseniz çok sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba
derzi renklendirmene gerek yok piyasada istediğin renkte derz satılmakta fakat özel bir renk istersen acık satılmayabilir ve torba halinde almalısın buda pahalı olur. ama illede renklendirecem dersen nalburlarda toz boyolar var onlarla beyaz derze istediğinrengi verebilirsin fakat iyice karıştırmayı ihmal etme
sağol ya ankarada praktiker koçtaş falan var oralara gidip soruyorum ya bilmiyorlar ya yanlış şeyler veriyorlar.geçen koçtaşdan derz aldım anlattımda akvaryumda kullanıcam zehirli olmaması gerekiyor su depolarında kullanılan derzlerden olsun diye bi ürün verdi bunu kullanabilirsiniz diye aldım evde internetten bakmasam şimdi bütün balıklarım ölmüştü zehirliymiş.
mümkünse marka ismi falan varmıdır verebilirseniz çok memnun olurum
yine gidip pigment boya varmıdır diyeceğim tutup başka birşey vericekler şu ürünü istiyorum diye marka isim falan söyleyince çıkartıp veriyorlar.
derz aldım fuga pool 2900 diye kalekim'in su depolarında falan kullanılıyormuş internetten araştırdım antibakteriyel.
ilginiz için teşekkürler.daha önce bu işi yapan arkadaşlar kullandıkları malzemeler hakkında yardımcı olabilirse sevinirim.
derz aldım fuga pool 2900 diye kalekim'in su depolarında falan kullanılıyormuş internetten araştırdım antibakteriyel.
ilginiz için teşekkürler.daha önce bu işi yapan arkadaşlar kullandıkları malzemeler hakkında yardımcı olabilirse sevinirim.
[/QUOTE]Antibakteriyel mi? Aman dikkat. Bence kullanmayın, çok iyi araştırın.
Saygılar,
Alışveriş yaptığınız yerlere kalırsa hepsini kullanabiliriz ancak garanti istediğimizde iddialarından vazgeçmek zorunda kalıyorlar.Kolay gelsin
arkadaşlar hangi malzemeyi kullanacağız bu işi yapan ve kullanan arkadaşlar neden yardımcı olmuyor.
strafordan arka fon sevdasından vazgeçelim ozaman.
merhaba,
ben yaklaşık 8 ay kadar önce tankım için arka fon yaptım ve şuan hiç bir sorun yok hatta yavruda aldım.
sizinde tespit ettiğiniz gibi kalekim fuga pool beyaz ile 1. kat atılıp kuruduktan sonra2 kat için yine beyaz fuga pool derzini kıvamına gelince içerisine marshall su bazlı boya renklendiricileri ile renklendirme yaparak kullandım.
marshall öneririm başka markaların suya renk verdiğine şahit oldum