dev betta
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 18:12
Akvaryumcuma gittiğimde çok sayıda betta vardı. ct vt halfmoon gibi. aralarında bir betta gördümki normal bettanın 5-6 katı kadar falandı. doğada da bu dev bettaları bulmak mümkün mü ? yoksa labaratuvarlamı elde edilmiş?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 18:21
Eğer betanıza geniş bir akvaryum ve mükemmel bir bitkilendirme sunarsanız ve ayrıca protein açısından kaliteli yemler olsun canlı yemler olsun vs. beslerseniz neredeyse orta 3 parmağınızın kalınlığında bir gövdeye sahip olabiliyorlar betalar bana göre bardaklarda daha keşfedilmeyi bekliyor.
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 18:26
[QUOTE=orcudum]Akvaryumcuma gittiğimde çok sayıda betta vardı. ct vt halfmoon gibi. aralarında bir betta gördümki normal bettanın 5-6 katı kadar falandı. doğada da bu dev bettaları bulmak mümkün mü ? yoksa labaratuvarlamı elde edilmiş?[/QUOTE]
Bahsettiğiniz bettalara ''giant betta'' adı veriliyor normalinden 3-4 kat kadar daha iri olabiliyorlar, seçici üretim yoluyla üretildiklerini biliyorum.,
Arama butonuna ''giant betta'' yazıp aratırsanız daha fazla bilgi çıkacaktır.
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 20:37
Acaba gördüğünüz gurami olabilirmi?
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 21:40
Evet karşıyakada calvus akvaryumda daha dün gördüm.
gurami olmadıklarından eminim çünkü sadece boyut farklı görünüşü aynı.
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 22:14
Biliyorum bende gördüm.Gerçekten güzel balıklar.Erkan abi buaralar bettaya sardı biraz.Murat Beyinde söylediğini gibi fazla büyümüş hormonlu betta falan değil.Türü bu.
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2010 18:40
Size örnek olması amacıyla bir video ekliyorum.
MiSoSiKiaN 2010-04-05 18:46:17
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2010 19:05
[QUOTE=boz_18hkn]Eğer betanıza geniş bir akvaryum ve mükemmel bir bitkilendirme sunarsanız ve ayrıca protein açısından kaliteli yemler olsun canlı yemler olsun vs. beslerseniz neredeyse orta 3 parmağınızın kalınlığında bir gövdeye sahip olabiliyorlar betalar bana göre bardaklarda daha keşfedilmeyi bekliyor. [/QUOTE]
Eminmisiniz? Orta 3 parmak kalınlığı çok fazla. Foto bulabilirmisiniz bana?
Eminmisiniz? Orta 3 parmak kalınlığı çok fazla. Foto bulabilirmisiniz bana?