Dev Frontosa MPİMBWE'lerim
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 22:41
Maşallah çok harikalar üzerlerinden streslerini attıktan sonraki fotoğraflarını bekliyoruz. y.emre 2010-10-22 22:41:55
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 22:43
Balıklarınızın maşallahı var.Geçmişte bende burundi besledim.Sizin balıklarınız gibi güzel örnekler gördükçe tekrardan frontozaya dönmeyi düşünmüyor değilim.Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 22:59
Maşallah çok güzel ve iriler.Sağlıklı balıklar dilerim.
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 00:00
Üşenmeyip yorumda buluna tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
İnanın Tanganyikanın tüm türleri beni çok etkiliyor...Aile ve iş yaşantımın yoğunluğu ve yorgunluğuna rağmen gece yarısıda olsa bu balıklarla ilgileniyor ve onlara zaman ayırabiliyorum...
Size diğer Frontosa mpimbwe kolonimi ve yavrularımıda göstermekten çok mutlu olurum...
Size diğer Frontosa mpimbwe kolonimi ve yavrularımıda göstermekten çok mutlu olurum...
Uploaded with ImageShack.us
Bunlarda yumurtadan yavruya dönmeye başlayan yumurtalarım...
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 00:10
Ali bey her zaman olduğu gibi yine mükemmel balıklar getirmişsiniz yumurtalar şahane gözüküyorlar inşallah kayıpsız büyütürsünüz maşallah diyorum sağlıklı balıklar dilerim .
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 00:39
Bu kadar güzel tanıtımlar sonunda bana da bir frontosa akvaryumu kurduracak. Gerçekten harika balıklara sahipsiniz. Tebrik ederim, maşallah.
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 00:55
[QUOTE=özkoçak]Bu kadar güzel tanıtımlar sonunda bana da bir frontosa akvaryumu kurduracak. Gerçekten harika balıklara sahipsiniz. Tebrik ederim, maşallah.
[/QUOTE]
Erdal bey merhaba,
Herşey insanın neyi nasıl gördüğüyle alakalı...İnanın Tanganyika gölünün balıkları bir ayrı..Bu kimine göre tropheus kimine göre frontosa kimine göre kum kelebeği...Ama sıkıntı yaşamadan strese girmeden balık bakayım diyorsanız diğer seçenekler yanında Frontosa türünüde öneririm..
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 02:01
Maşallah allah nazarlardan saklasın. Gerçi kendileri birer nazarlık gibiler. Ali bey gerçekten bu konularda çok güzel tecrübe ve bilgi sahibi.
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 17:06
O erkek nasıl kızgın bakıyor öyle çok kızdırdığın belli balığı
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 18:01
Harika balıklar Ali Abicim, maşallah. Ben de mi frontosaya geçsem acaba, ne yapsam?
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 18:08
Ali abim o nasıl bir uzuvdur öyle upuzun...Maşallah...Boyu kadar yavruları olsun inşallah...Sağlıklı balıklar...Saygılar... diablo3520 2010-10-23 18:09:36
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 18:27
Abi balıklar güzel maşallah ama ilk fotoğraflarda akvaryumu biraz sade gördüm dokarasyonu halledince genel fotoğraflarıda bizle paylaş :) gözümüz frontoza görmüş olsun :)