Dev tankın Minik Frontozaları (Fotoğraflı)
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2012 21:49
Fotoğraf:
Boyut (cm): 125 - 60 - 60
Kapasite (litre): 450 LT
Canlılar: Frontoza olacak
Arkadaşlar akvaryumu yeni aldım. Silis kumları güzelce yıkadıktan sonra koydum. 1 çuval kum anca yetti. Tamburlanmış kayaları resimde gördüğünüz üzere yerleştim. Sizce yerleşim nasıl ve Kaç tane frontoza balık almalıyım. (3-7 cm arası)
13.06.2012 ---- Arkadaşlar Akvaryumu kurdum ve içine 3 günlük yeni yavrulardan koydum. 10 adet aldığım yavru frontozalar 450 lt'lik akvaryumda gözükmüyor :) Yem yeme alışkanlıkları var fakat yemi tutturabilen yiyiyor. Her geçen zamanda ara ara frontoza brundilerin fotoğraflarını ekleyeceğim.
Aşağıdaki fotoğraflar 3 günlük yavru fotoğraflarıdır
toxotis 2012-06-13 20:12:38
Boyut (cm): 125 - 60 - 60
Kapasite (litre): 450 LT
Canlılar: Frontoza olacak
Arkadaşlar akvaryumu yeni aldım. Silis kumları güzelce yıkadıktan sonra koydum. 1 çuval kum anca yetti. Tamburlanmış kayaları resimde gördüğünüz üzere yerleştim. Sizce yerleşim nasıl ve Kaç tane frontoza balık almalıyım. (3-7 cm arası)
13.06.2012 ---- Arkadaşlar Akvaryumu kurdum ve içine 3 günlük yeni yavrulardan koydum. 10 adet aldığım yavru frontozalar 450 lt'lik akvaryumda gözükmüyor :) Yem yeme alışkanlıkları var fakat yemi tutturabilen yiyiyor. Her geçen zamanda ara ara frontoza brundilerin fotoğraflarını ekleyeceğim.
Aşağıdaki fotoğraflar 3 günlük yavru fotoğraflarıdır
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 12:31
Yeni kurulumunuz güzel olmuş, güle güle kullanın.İSTAVRİT 2012-06-18 20:45:49
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2012 08:21
Herkese teşekkür ederim. Üst kapağı mevcut. Suyu koyduktan sonra tekrar fotoğraf ekleyeceğim. Sizce kaç tane frontoza koymalıyım bu akvaryuma.
toxotis 2012-06-13 19:14:43
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2012 23:22
Merhaba akvaryumun hayırlı olsun bende frontoza beslemeyi çok seviyorum. Bence balıkların 3-4 aylık olana kadar akvaryum içine hiçbirşey koymaki balıkların boylansın birde haftada artemia verki balıkların boylanması biraz daha hızlı olsun benimkiler 4 aylık ve hala artemia veriyorum haftada bir gün birde haflalık su değişimi kesinlikle yap.
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2012 16:05
[QUOTE=icemanice]
Teşekkürler önerileriniz için. Şu an büyük akvaryumun tadını çıkartıyorlar. 10 tane ama yanlarına 3-5 cm arası 10 tane de almayı düşünüyorum.
Merhaba akvaryumun hayırlı olsun bende frontoza beslemeyi çok seviyorum. Bence balıkların 3-4 aylık olana kadar akvaryum içine hiçbirşey koymaki balıkların boylansın birde haftada artemia verki balıkların boylanması biraz daha hızlı olsun benimkiler 4 aylık ve hala artemia veriyorum haftada bir gün birde haflalık su değişimi kesinlikle yap.
[/QUOTE]Teşekkürler önerileriniz için. Şu an büyük akvaryumun tadını çıkartıyorlar. 10 tane ama yanlarına 3-5 cm arası 10 tane de almayı düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 19:48
Akvaryumunuz güzel görünüyor. Sağlıklı balıklar dilerim.
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 20:23
Güle güle besleyin.. :)
Ama dev tank demişsiniz de şuan gayet güzel olsada 10 adet frontosanız bi kaç sene sonra büyüdüğünde dev tankınız onlara minik gelecek.. Bu boyutlarda en fazla 1 erkek 3 dişi besleyebilirsiniz..
Ama dev tank demişsiniz de şuan gayet güzel olsada 10 adet frontosanız bi kaç sene sonra büyüdüğünde dev tankınız onlara minik gelecek.. Bu boyutlarda en fazla 1 erkek 3 dişi besleyebilirsiniz..
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2012 19:26
[QUOTE=Doqus34]Bu boyuttaki bir akvaryuma 1e 3 d çok saçma olur koca tank yani.[/QUOTE]
Frontosadan bahsediyoruz genç :)) Lepistesten değil..
Frontosadan bahsediyoruz genç :)) Lepistesten değil..