Dip süpürgesi kendi yapimim
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 21:37
Malzemeler 1 adet iç filtre 1 adet boru 1 adet biberon biberonu delmek için lehim makinası 1 adet musluk hortumu
1 adet akvaryum silikon.Pislikler mavi olan yerden girecek suyun çıkış yaptığı yere filitre gorevi gormesi icin musluk hortumu yada biberonun içine sünger koyarak ben iç filtrenin içindeki süngeri kullandım biberonun suyun akacagi yere de tül koydum.bu sayede pislik ten arinan su akvaryum ma geri akacak.
[URL=#]</a>
[URL=#]</a>
[URL=#]</a>
[URL=#]</a>
Yorumlarınızı bekliyorum resimler kötüye kusura bakmayın.kendi fikrimdir kendi emegimdir. Bu arada akvaryumu 150x60x55 dir
Kimse yorum yapmayacak galiba
1 adet akvaryum silikon.Pislikler mavi olan yerden girecek suyun çıkış yaptığı yere filitre gorevi gormesi icin musluk hortumu yada biberonun içine sünger koyarak ben iç filtrenin içindeki süngeri kullandım biberonun suyun akacagi yere de tül koydum.bu sayede pislik ten arinan su akvaryum ma geri akacak.
[URL=#]</a>
[URL=#]</a>
[URL=#]</a>
[URL=#]</a>
Yorumlarınızı bekliyorum resimler kötüye kusura bakmayın.kendi fikrimdir kendi emegimdir. Bu arada akvaryumu 150x60x55 dir
Kimse yorum yapmayacak galiba
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 22:49
Malesef yaptığın olmamış düşünce güzel temizlikte olur ama unuttuğun bir şey var
(((((NİTRAT)))))) akvaryum suyunu değiştirmeden nitrat nasıl uzaklaşacak bu şekilde
yapılacak bir temizlik sisteminde balıklarınızın sağlıklı yaşayamayacağını bilmelisin
kısa süre sonra 1.2 ay belki daha az sürede tüm balıklarını kaybedersin..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir