Dişi Brikardi mi?
Merhabalar.Dört tane brikardim vardı birini diğerleri dövüp hırpaladığı için ayırdım ölümden döndü.Şu anda 4-5 cm boylarında üç tane kaldı ve henüz eş tutan olmadı.Açıkçası cinsiyetlerinide bilemiyorum.Yaklaşık bir aydır akvaryumumdalar.Forumdan okuduğum kadarıyla en fazla 2-2.5 ayda eş tutuyorlar.Eğer bu sürede eş tutan olmazsa yetişkin eş brikardi aramalımıyım sizce.Benim forumlardan öğrendiğim 10 tane yavruyken alıp beklemek daha iyi şeklindeydi ama 10 tane brikardi ilk etapta alamadım.(Ya akvaryumun suyuna ayak uyduramazlarsa ilk günden ölürlerse diyerekten)Tavsiyeniz nedir arkadaşlar?Birde brikardilerimden birisinin anüsünün olduğu bölgede toplu iğne ucu kadar beyaz bir çıkıntı var diğerlerinde bu yok erkek veya dişi olduğunu gösterir mi?Şimdiden teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
2.si akvaryumunuzun ölçüsü imzanızda yazdığı gibiyse en fazla 1 çift brichardi besleyebilirsiniz bu yüzden tüm balıklarınızı elden çıkarıp bir eş tutmuş çift alsanız iyi edersiniz...
3.sü bahsettiğiniz balığınızın bir resmini koyarsanız daha doğru bilgiler alırsınız