Dişi Calvusum kabukda
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Dişim kabukdan çıktı.... Eve gelen misafirin oğlu elini akvaryuma sokmuş ve dişinin kabukdan çıkmasına sebeb oldu dişi çıkınca erkek girdi kabuga...Daha yumurta dökeli 2gün oldu Dişi kabuğuna geri girermi??
Dişim kabukdan çıktı.... Eve gelen misafirin oğlu elini akvaryuma sokmuş ve dişinin kabukdan çıkmasına sebeb oldu dişi çıkınca erkek girdi kabuga...Daha yumurta dökeli 2gün oldu Dişi kabuğuna geri girermi?
[/QUOTE] Erkek kabuğa sadece stres yaptımı girer girersede yumurtaları yer inşallah yememiştir.Calvusların resmini koyabilirmisin.Saygılar.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sarı Calvus,Gold Head Calvus ve Black Calvusla hiç bir benzerliği yoktur.... White Chatika Calvus die biliyodum ama isminin daha Sonra Calvus Kipili olduğunu ögrendim...En kısa zmnda fotosunu koyacagım...
Sarı Calvus,Gold Head Calvus ve Black Calvusla hiç bir benzerliği yoktur.... White Chatika Calvus die biliyodum ama isminin daha Sonra Calvus Kipili olduğunu ögrendim...En kısa zmnda fotosunu koyacagım...
[/QUOTE] Böyle bir tür Tanganikada yok.Hiçbir dalış yetkisi olan firma böyle bir tür çıkarmıyo Ankarada hangi gölden çıktı demek geliyo içimden saygılar şimdiden resmi dört gözle bekliycem.Saygılar.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir