Diskus Akvaryumum
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2008 16:47
Balıklarınız gerçekten güzeller ve sağlıklılar.Çok iyi bakmışsınız tebrikler.Ama akvaryum için yorum yapmaya gerek yok sanırım.Bomboş duruyor. :) Bence discus beslemenin en kötü yanıda bu.
yigit kocbay 2008-05-06 16:48:25
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2008 17:05
Ben ne kadarda diskus için ikinci planda kalsada görselliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Bence buradaki balıklar sayıca çok fazla biraz azaltılmalı ve taban malzemeleri döşenmiş bir bitkili akvaryuma geçilmeli derim. Bu benim zevkim. Bu akvaryumun bu şekilde olması sıradan bir yapıya büründürmüş ortamı. Bu asil balıklar bence çok daha iyisini hakediyor. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2008 16:34
Yiğit ,İbrahim bey;Sağlıklı diskus beslemenin ilk kuralıdır benim yaptığım.İnanın sizde diskus beslemeye başladığınızda balığınız sağlıklı ise ondan başka bir şey görmezsiniz.Kum ,bitki aksesuar ikinci planda kalır.
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2008 09:02
Allah nazardan saklasın nefis balıklar.Böyle güzel discus'lar görmemiştim uzun zamandır.Ancak neden bolca bitki ve kum koymadınız tankınıza?
Discus'la ilgili çok fazla bir bilgim olmadığı için soruyorum yoksa elbet bir bildiğiniz vardır.
Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2008 12:38
Levent bey ,iyi dilekleriniz için teşekkürler.Akvaryumda bol bitki ve kum olsaydı bu canlılık ve form olmazdı.Diskus balıkları bol protein içerikli zengin beslenme ile renk alır ve form kazanır.Onun için genelde diskus besleyenler kum ve bitkiyi ikinci planda görür.
Fatih bey, daha güzelleri sizin olur inşallah.
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2008 09:53
Çift olmalar çok yakın artık değilmi?İlk çiftin resimlerini bekliyoruz.
Saygılar