Dıy Dip Süpürgesi Yapımı (Resimli)
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2013 18:46
Eğer elinizde kullanmadığınız bir iç filtre varsa maliyet açısından mantıklı fakat yoksa filtre + silikon derken 25 30u bulur o fiyatada gerek yok
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2013 11:15
Birinci sayfadan son sayfaya kadar okudum bütün yazılanları Süper bir çalışma en yakın zamanda yapacağım bu projeyi süpersiniz tekrardan..
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2013 21:13
Benim anlamadığım konu kumu çekmiyormu? Ben bir hortum yardımı ile yapıyorum kumun üzerindeki görünen pislikleri alıyorum sizin yaptığınız kumu alt üst etmek gibi geldi bana?
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 15:57
Çok güzel bir düşünce sadece bir sorun var ama sorun sadece bazılarına göre sorun.Dip çekimi yaptığında her seferinde su değiştirmek zorundayım çünkü buna benzer bir sistem kullanıyorum pisliklerle suları beraber çekiyor.Suyu pisliklerden arındırıp geri döksem içim rahat etmiyecek. Keşke su çekmeden değiştirse.
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 21:23
Yorumlariniz icin tesekkurler . Cihaz kumu cekmiyor oda soylee kullandiginizin motorun debisine gore pet sisenin uzunlugunu ayarliyorsunuz , konu baslarinda bu olayi anlatmistim .
Suyu degistirmeden pisliklerden arindirmak su sekilde mumkun olabilir: cekim yaptigimiz suyu tahliye ettigimiz hortuma bir aparat yapip icine ince sunger konulur ve tahliye hortumunu tekrar akvaryumun icine verirseniz sunger pislikleri suzer ve suzulmus suyu tekrar akvaryumun icine bosaltmis olursunuz . Pislikler icin cozum olabilir ama akvaryumdaki dongu icin uygunmu bunu ustadlar soyleyecektir
Suyu degistirmeden pisliklerden arindirmak su sekilde mumkun olabilir: cekim yaptigimiz suyu tahliye ettigimiz hortuma bir aparat yapip icine ince sunger konulur ve tahliye hortumunu tekrar akvaryumun icine verirseniz sunger pislikleri suzer ve suzulmus suyu tekrar akvaryumun icine bosaltmis olursunuz . Pislikler icin cozum olabilir ama akvaryumdaki dongu icin uygunmu bunu ustadlar soyleyecektir