Doğal blue zaire moba yavrularım(güncellendi)
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2014 00:17
[QUOTE=cenk1907]Abi inanir misin biraz buyuduler bile.Masaallah cok iyiler bu boyda ,cizgilerin farki bariz belli.Faceten beni eklesene abi cenk mete diye.[/QUOTE]
Tamam Cenk.İnşallah kayıpsız ve sağlıklı büyütürsün.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2014 13:53
3.dişimden doğal yoldan aldığım 36 adet yavru mobalarımın son resimlerini paylaşmak istedim.İnşallah tüm hobici arkadaşlarıma bu duygular nasip olur.
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2014 15:26
Maşallah çok güzeller Caner Bey. İnşallah Rabbim bana ve tüm hobici arkadaşlarımada nasip eder. Tekrar Maşallah diyelim nazar değmesin.
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2014 00:02
[QUOTE=gürkanbey]Maşallah çok güzeller Caner Bey. İnşallah Rabbim bana ve tüm hobici arkadaşlarımada nasip eder. Tekrar Maşallah diyelim nazar değmesin.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Gürkan bey.Tüm dileklerinize can-ı gönülden katılıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin.Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2014 00:42
Abi maaşallah çok güzeller,şimdi bu yavrular 2 yıl sonra üreme boyutuna gelecekler değil mi ?
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2014 17:00
[QUOTE=ferhat**]Abi maaşallah çok güzeller,şimdi bu yavrular 2 yıl sonra üreme boyutuna gelecekler değil mi ?[/QUOTE]
Evet 2 yıl sonra üreme olgunluğuna erişirler
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2014 16:49
Hayırlı olsun.Sağlıklı büyütmeler.
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2014 23:32
Caner bey tebrikler,koloninizin resimlerinide bizle paylaşırsanız memnun oluruz.Bu arada konunun bu kadar az yorum alması ilginç doğrusu😊.