Doğal Hayat
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 14:37
Fotoğraf:
Boyut (cm):65*25*40h
Kapasite (litre):65
Canlılar : Plati , Lepistes , 1e 1d cüce vatoz , 5 Bronz 1 Albino corydoras , 5 kiraz karides , 3 Elma salyangozu , 2 Tatlı su midyesi
Süleyman. 2014-02-18 16:40:44
Boyut (cm):65*25*40h
Kapasite (litre):65
Canlılar : Plati , Lepistes , 1e 1d cüce vatoz , 5 Bronz 1 Albino corydoras , 5 kiraz karides , 3 Elma salyangozu , 2 Tatlı su midyesi
Bitkiler : Bolca saz , Bacopa minor , Rotala Red , Cüce Anubias , Cüce japon sazı , Subulata , Yosun topu
Malzemeler: JBL Manado Bitki kumu , Mangrow kökü , Hindistan cevizi kabuğu , Dekoratif taşlar , Tetratec in400plus iç filtre , Atman 100w ısıtıcı , Termometre , Toplam 30 watt dalgıç ama suya daldırılmamış floresan
Akvaryum Bakımı:Haftada 1 filtre temizliği ve yüzde %20 su değişimi
Kullanılan Yemler:Sera vipan , Tropical spirulina super forte , Tropical spirulina flakes , Tetra pleco tablets , Tetra wafer mix , Sera vipagran , Tropical dafnia
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: JBL Ferropol , Sera florena , DeepFloramin - Fe
Malzemeler: JBL Manado Bitki kumu , Mangrow kökü , Hindistan cevizi kabuğu , Dekoratif taşlar , Tetratec in400plus iç filtre , Atman 100w ısıtıcı , Termometre , Toplam 30 watt dalgıç ama suya daldırılmamış floresan
Akvaryum Bakımı:Haftada 1 filtre temizliği ve yüzde %20 su değişimi
Kullanılan Yemler:Sera vipan , Tropical spirulina super forte , Tropical spirulina flakes , Tetra pleco tablets , Tetra wafer mix , Sera vipagran , Tropical dafnia
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: JBL Ferropol , Sera florena , DeepFloramin - Fe
Bol bitkili akvaryumum , yorumlarınız bekliyorum .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 15:39
Tankınız çok hoş olmuş. Ön kısma parvula yada subulata tarzı bitki eklerseniz daha hoş olacaktır. Hatta cuba olursa birde CO2 tadından yenmez 2 aya kadar kilo kilo bitki budarsınız.
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 16:53
Çok teşekkür ederim yorumunuz için . Taban bitkisi olarak Marsilea Hirsuta düşünüyorum daha taban bitkisi deneyimim olmadı . Cuba gibi bir bitkiyle başlayıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü CO2 ihtiyacını karşılayamam malum öğrenciyim . Bu yüzden Marsilea Hirsuta gibi Cuba'ya bakarak daha kolay bir bitkiyle tabanı süslemek istiyorum .
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 19:01
Co2 bence masrafli degil ben mayali sistem kullaniyorum 50 liraya mal etmiştimyangin ttüpündenmayali sistem çok memnunum
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 20:02
Ne kadar sürede bitiyor Bahadır abi ?
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 00:50
Saniyede 3 baloncuk ile geceleri kapatarak 2 ay gidiyor kesinlikle tavsiye ederim
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 01:09
Maşallah ben çok beğendim. Bitkiler de çok hoş duruyor fakat önlere doğru biraz daha bitki eklerseniz daha güzel duracaktır
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 08:44
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 14:05
[QUOTE=Bahadır AYDINLI]Saniyede 3 baloncuk ile geceleri kapatarak 2 ay gidiyor kesinlikle tavsiye ederim[/QUOTE]
Teşekkür ederim Bahadır abi ilgin için bakalım şuan hemen ekleyemem ama ileride neden olmasın .
[QUOTE=Norm]Maşallah ben çok beğendim. Bitkiler de çok hoş duruyor fakat önlere doğru biraz daha bitki eklerseniz daha güzel duracaktır [/QUOTE]
Teşekkür ederim Yusuf beğenmene sevindim :)
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 14:43
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 16:40
Maaşallah abi :) balık bolluğu sıkıntı çıkarmıyor mu ?
Bende bu gece güncel fotoğraflarını yüklerim akvaryumumun .
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 16:52
Haftada 2 defa %20 su değişimi ve eheim 2213 sağ olsun birde bol bitkili olunca pek sıkıntı olmuyor. Şimdilik iyi gidiyor.
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 21:31
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 23:38
Allah nazardan saklasın. Çok güzel bir ortam doğrusu. Tebrikler