Doğal ortamlarında tropheus fotoları
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2009 10:56
Her ne kadar şu anda discus besliyor olsam da bir türlü vazgeçemediğim tropheus sevdamdan dolayı bugüne kadar elimde biriktirmiş olduğum doğal ortamda çekilmiş tropheus fotoğraflarını sizinle paylaşmak istiyorum.
Tropheus Sp. Black Bulu Point
Tropheus Moori Golden Kalambo
Tropheus Moori Kasakalawe
Tropheus Duboisi Maswa
Tropheus Moori Chaitika
Tropheus Sp. İkola
Tropheus Moori Red Rainbow Kasanga
Fotolar trophs.com'dan alıntıdır.
Sp. Black sürüsü (bunu nereden bulduğumu hatırlamıyorum)
Daha fazlası için benimsitem
tolgasüren 2009-01-19 19:31:12
Tropheus Sp. Black Bulu Point
Tropheus Moori Golden Kalambo
Tropheus Moori Kasakalawe
Tropheus Duboisi Maswa
Tropheus Moori Chaitika
Tropheus Sp. İkola
Tropheus Moori Red Rainbow Kasanga
Fotolar trophs.com'dan alıntıdır.
Sp. Black sürüsü (bunu nereden bulduğumu hatırlamıyorum)
Daha fazlası için benimsitem
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2009 10:58
Tolga ve refet bey e teeşkkkür ederim pazar sabah ında böyle bi görüntü görmek beni aşırı heyacanlandırdı.
Balıkların göldeki renkleri süper hele ikola resmen parlıyor tekrar teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2009 11:22
Paylaşımınız için teşekkürler gerçekten güzel kareler. Yakın bir yer olsa insanın kendini tanganikaya atası geliyor.
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2009 13:46
Red Rainbow kasanga ve ikolalar çok hoşuma gidiyor.Büyük bir tanka geçtiğimde ikisinden birini beşlemeyi çok istiyorum umarım nasip olur banada :) Resimlere gelince çok hoşş etkieyici ve dizayn için fikir verici güzel bir paylaşım tebrikler ;)
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2009 15:08
Eline sağlık Tolga doğasında kasangalar daha güzelmiş sankiDuboisi yavruları zaten hep aynı çok şirinler. Siyah beyaz süperler.
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2009 15:30
[QUOTE=citronx]Eline sağlık Tolga doğasında kasangalar daha güzelmiş sankiDuboisi yavruları zaten hep aynı çok şirinler. Siyah beyaz süperler. [/QUOTE]
Evet Faruk abi, duboisi yavruları her zaman en favorimdir Ayrıca, kasakalaweleri eklerken de sen aklıma geldin; dedim bunlar da "Faruk abim için olsun"
tolgasüren 2009-01-18 15:31:59
Evet Faruk abi, duboisi yavruları her zaman en favorimdir Ayrıca, kasakalaweleri eklerken de sen aklıma geldin; dedim bunlar da "Faruk abim için olsun"
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2009 21:13
[QUOTE=tolgasüren]
Ayrıca, kasakalaweleri eklerken de sen aklıma geldin; dedim bunlar da "Faruk abim için olsun"
[/QUOTE]
Ayrıca, kasakalaweleri eklerken de sen aklıma geldin; dedim bunlar da "Faruk abim için olsun"
[/QUOTE]
Sağolasın Tolga onlar zaten süperler.
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2009 21:32
Tolga Bey paylaşım için teşekkür ederim. Gerçekten hoş fotoğraflar, ayrıca tropheusların kayalık ortamları ne kadar sevdiğinin bir kanıtıda bu fotolardan belli oluyor.
halongan 2009-01-26 22:14:10