Duboisi,frontosa demasoni,flavus,saulosi,
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 13:15
Teşekkür ederim Furkan Bey. Flavuslar daha henüz yavru, yeni renk almaya başladı.Birde siyah kumda karardıklarını ben duymuştum.İnşallah nasip olursa ileride büyüyüp tam bir erkek olduğunda resimlerini eklerim.
Saygılar..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 01:22
[QUOTE=tasva]
Teşekkür ederim Furkan Bey. Flavuslar daha henüz yavru, yeni renk almaya başladı.Birde siyah kumda karardıklarını ben duymuştum.İnşallah nasip olursa ileride büyüyüp tam bir erkek olduğunda resimlerini eklerim.
Saygılar..
[/QUOTE]
Evet kesinlikle , bu tip balıklar siyah kumda beslenmemeli.O zamanki fotoğraflarını bekliyor olacağım.
Saygılar
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 10:37
Beyaz kum aldım ve bu hafta sonu mbuna akvaryumunun kumunu değiştireceğim. yeni resimleri eklerim,aradaki farkı hep beraber görelim.
saygılar..
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2008 13:31
Hafta sonunu bekleyemedim ,akvaryumun kumunu değiştirdim. furkan beyin yorumundan sonra, içime kuşku girdi ve bu kuşku ile daha fazla duramadım, akvaryumun kumunu değiştirdim. yorumlarınızı bekliyorum yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
saygılar..
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2008 16:48
Evet ismail abi şimdi renkleri dahada açıldı, beyaz kumda. fakat siyah kum sanki daha güzeldi.
saygılar...
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2009 11:00
[QUOTE=karma_cichlid]
Arkadaşlar duboisi için en az kaç lt gerekiyor?
[/QUOTE]Akvaryumunuzda besleyeceğiniz balık sayısına göre değişkenlik gösteren bir durumdur.En az 120 litre akvaryumlarda beslenilmelidir.120 litre bir akvaryum için ideal koloni 1 e 5 dişidir.
Keyifli hobiler...
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2013 03:49
Merhaba arkadaşlar, balıklarımın cinsi konusunda yardımcı olur musunuz? Bülent ÖNER 2013-08-03 21:22:13
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2013 21:25
Merhabalar Sibel hanım, sorunuzu yanlış yerde sormuşsunuz. Lütfen http://www.akvaryum.com/Forum/cinsiyet_ve_tur_belirleme_f38.asp bölümüne konu açınız. Balıklarınız, Sarı Prenses ve mavi cizgili onlarda demasoni'dir.