Duboisim bir daha yumurta aldı
Diğer dişimde şuan yumurta aldı.Nedense diğeride forumdayken almıştı.Bu forum bana uğurlu geliyo.Foruma girince ağzında yumurtaları görüyorum.Bir hafta önce diğer dişimde ağzına almıştı.Onun 1 ay önceki yavru fotolarına da yayınlamıştım.Bakalım bu ağzında tutabilecek mi?Eğer 5 gün tutarsa kusturcam.Fazla bekleyemem.
Sizlerle paylaşmak istedim..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bence dişiyi ayırın.Belki biliyorsunuzdur ama genede anlatıyım.8 lt petşişe alın ve ona ufak delikler açın.(yorgan iğnesini ısıtıp yapabilirsiniz) Sonra deldiğiniz şişeyi akvaryumun içine suyun üstünde kalavak şekilde bağlayın ve dişinizi oraya koyun.Böylece hem akvaryumdan çıkarmamış hemde erkeğin zorlamalarında kurtarmış olursunuz.Resim için http://www.tropheusgroup.com/Resimlerxx.htm sondan 1. ve 2.
Buğra Bey, plastik yavrulukta veya pet şişede dişinizin huzurlu olacağını sanmıyorum. Ya 2. bir tanka ayırın, ya kusturun ve kuluçka makinesi kullanın veya da kendi haline bırakın. Trop dişileri genelde ilk 5-6 batın yumurtayı tutamazlar. Bence kendi haline bırakın, birkaç batın yumurtayı heba ettikten sonra tutmayı öğrenecektir.
Sağlıklı balıklar.