Duvara gömme akvaryum.
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2008 17:29
Akvaryumum sonunda çalışır vaziyete geldi. Bugün içini su ile doldurdum ve ışıkla şelale filtreyi çalıştırdım. Işık şimdilik yeterli gibi gözüküyor. 3-4 gün içerisine balık koymadan filtreyi çalıştırmayı düşünüyorum, şebeke suyundaki klor un giderilmesi için. Acaba diyorum 2-3 japon mu atsam içine biraz ortam oluşsun maksatlı.
Akvaryumun diğer tarafına henüz çerçeve yapılmadı. Mobilyadan çerçeve ve kapak siparişi verildi bekliyorum.
Akvaryumun diğer tarafına henüz çerçeve yapılmadı. Mobilyadan çerçeve ve kapak siparişi verildi bekliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2008 17:54
[QUOTE=MaLaWi]Akvaryumun arkasına arka plan eklerseniz bence daha güzel olur diğer taraftaki kapı gözüküyor.[/QUOTE]
Akvaryumun özelliği zaten arka tarafının gözükmesi
Akvaryumun özelliği zaten arka tarafının gözükmesi
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2008 21:32
Çok güzel olmuş. Büyük emek vermişsiniz. Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2008 01:24
Çok emek ve düşünce isteyen bir çalışma olmuş.Arka taraftanda ışıklandırma tesisatının gözükmemesi için üst duvara monte edilecek şekilde ahşap kapak yapılabilir.Tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2008 13:26
[QUOTE=Macit]
Resimde de gördüğünüz gibi ışığın arkasında şelale filtre var, çin malı olanlarından. Umarım 1 adet yeterli olur yetmez ise 1 adet daha temin etmek zorunda kalacağım.
Son hali çok hoş olmuş. Filtreleme sistemini nasıl yaptınız acaba ve size maliyeti ne oldu akvaryumun?
Saygılar.
[/QUOTE]Resimde de gördüğünüz gibi ışığın arkasında şelale filtre var, çin malı olanlarından. Umarım 1 adet yeterli olur yetmez ise 1 adet daha temin etmek zorunda kalacağım.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2008 14:06
Emeğinize,ellerinize sağlık Bir ara bende mutfak ile salon ortasında bulunan duvarı yıkıp yapmayı düşündüm ama site yönetimi ve mimarı izin vermedi.Ama benim aklımdaki akvaryum 1 tonluk felan dı Tabii ondan önce de eşimi aşmak gerekiyordu,en zor engel o idi ama biz yönetimi geçemedik.Hayaldi hayal olarak kaldı.