Elden yemleme video. Yeni yavrular Syf. 2 (ikola kaiser kolonisi)
Kapasite (litre):Tank:495 litre, Sump: 202.5 Litre, yavru tankı: 91 Litre
Canlılar: Tropheus İkola Kaiser (19 adet), 1 Adet albino cüce vatoz (5 cm)
Malzemeler: 25 kg aragonit kum, yuvarlak hatları olan kayalar, 300 watt jager ısıtıcı, filtrasyonda; sumpın bir gözü mavi sünger dolu, bir göz bioball, elyaf, damlatma plakası.
Akvaryum Bakımı: Haftalık %30 su değişimi ve elyaf değişimi, duruma göre de dip çekimi
Kullanılan Yemler: Tetra ProVegetable, Sera Flora, Tropical spriluna tablet, NLS Thera A+, Dainichi Veggie FX, Tetra Phyl, Sera Granugreen
2010 yılının ağustos ayında başlayan tropheus maceramı nihayet tanıtma fırsatı buldum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
iyi bakımlar...
Torunlarının torunlarını görmek nasip olur inşallah.
Merhaba Eray,sonunda tanıtmaya karar vermişsin çok sevindim.Bizzat tanışıp balıkları yerinde gören biri olarak,tek kelimeyle harika bir tank,harika bir ilgi ve sonuç harika canlılar.Bende 9 adet yavrusunu aldım bu balıkların,şu an yaramazlar çok iyi durumdalar maşallah.Tebrik ederim gerçekten sevgiyle bu keyfi yaşamanın en güzel örneğisin.Yeniden görüşmek dileğiyle.MAŞALLAH...
Merhaba Eray,sonunda tanıtmaya karar vermişsin çok sevindim.Bizzat tanışıp balıkları yerinde gören biri olarak,tek kelimeyle harika bir tank,harika bir ilgi ve sonuç harika canlılar.Bende 9 adet yavrusunu aldım bu balıkların,şu an yaramazlar çok iyi durumdalar maşallah.Tebrik ederim gerçekten sevgiyle bu keyfi yaşamanın en güzel örneğisin.Yeniden görüşmek dileğiyle.MAŞALLAH...
[/QUOTE] Yorumun için çok teşekkürler Mustafa, yolun bu taraflara düşerse bir ararsan sevinirim. Hani sen alırken 3 adet küçük daha kalmıştı tankta hatırlarsan çok ufak bunlar tank değişimine dayanamayabilir demiştik. Şimdi 3cm oldular. Onları sana hediye etmek istiyorum hem bir çayımızı içersin sohbet ederiz.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE] Yorumun için çok teşekkürler Mustafa, yolun bu taraflara düşerse bir ararsan sevinirim. Hani sen alırken 3 adet küçük daha kalmıştı tankta hatırlarsan çok ufak bunlar tank değişimine dayanamayabilir demiştik. Şimdi 3cm oldular. Onları sana hediye etmek istiyorum hem bir çayımızı içersin sohbet ederiz.[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir