Elektrik kesildiğinde devreye giren pilli motor
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2015 17:20
Hep hazıra alıştığımız için üretim fikirleri hep fikir olarak kalıyor. Ben tebrik ediyorum. İmkansızlık içinde kendi çapında bir şeyler yapmış. İş görüyor mu? Evet. O zaman gerisi teferruat.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2015 17:24
[QUOTE=xEmrex]10 tl ye ben almıştım ama o hava motorları yavru balıklar içindi galiba iç filtre.[/QUOTE]
Emrecim
Burada maksat kendin bir şey yapabiliyor musun? Onu yargılamak.Yoksa hazır satılan çok şey var.Ben genelde kendim yapıyorum.Kendim yaptım mı daha mutlu oluyorum.
Emrecim
Burada maksat kendin bir şey yapabiliyor musun? Onu yargılamak.Yoksa hazır satılan çok şey var.Ben genelde kendim yapıyorum.Kendim yaptım mı daha mutlu oluyorum.
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2015 17:28
[QUOTE=xEmrex]Aynen kendin yapmak daha iyi ama onun malzemesi var şeyi var gine tutaca 10 tl hazır al uğraştına değmez.[:)][/QUOTE]
Akvaryum uğraşmak için vardır. Ona kalsa maket şeklinde akvaryumlar var.İçinde su ile hareketlenen balıklar var. Ne gerek var dimi canlı balık beslemeye [:P]
Akvaryum uğraşmak için vardır. Ona kalsa maket şeklinde akvaryumlar var.İçinde su ile hareketlenen balıklar var. Ne gerek var dimi canlı balık beslemeye [:P]
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2015 17:30
[QUOTE=YYILDIZ51][QUOTE=xEmrex]Aynen kendin yapmak daha iyi ama onun malzemesi var şeyi var gine tutaca 10 tl hazır al uğraştına değmez.[:)][/QUOTE]
Akvaryum uğraşmak için vardır. Ona kalsa maket şeklinde akvaryumlar var.İçinde su ile hareketlenen balıklar var. Ne gerek var dimi canlı balık beslemeye [:P][/QUOTE]
Canlı balık daha iyidir ama ona bakmak için neden uğraşalım hazırda varsa dimi[:P]
Akvaryum uğraşmak için vardır. Ona kalsa maket şeklinde akvaryumlar var.İçinde su ile hareketlenen balıklar var. Ne gerek var dimi canlı balık beslemeye [:P][/QUOTE]
Canlı balık daha iyidir ama ona bakmak için neden uğraşalım hazırda varsa dimi[:P]