elma salyangoz yumurtaları hakkında
Ya arkadaşlar bu kadar çoksa biraz verirmisiniz bende akvaryumuma koymak isterim :))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ne tür bir besleme yapıyorsunuz benimkiler haftalardır yumurtlamıyorlar :(
Salyangozların fotoğrafları varmı?
Galiba ilk defa üretim yapıyorsunuz o kadar salyangoz hakikaten çok fazla olur benim sizin salkınlarınız gibi 2 tane vardı 250-300'eyakın salyangoz çıktı yumurtalardan fakat gelişmeleri için ya çok büyük akvaryumlar gerekiyor veya doğada çok fazla miktarda telef oluyorlar. Bendeki yavruların belki yarısı diyebilirim 3 aylık olmadan öldüler. ..
kolay gelsin.
Galiba ilk defa üretim yapıyorsunuz o kadar salyangoz hakikaten çok fazla olur benim sizin salkınlarınız gibi 2 tane vardı 250-300'eyakın salyangoz çıktı yumurtalardan fakat gelişmeleri için ya çok büyük akvaryumlar gerekiyor veya doğada çok fazla miktarda telef oluyorlar. Bendeki yavruların belki yarısı diyebilirim 3 aylık olmadan öldüler. ..
kolay gelsin.
45 litrede pek yeterli degil bence oksijen ve kabuklarının gelişimi için kum gerekli mercan kırıklarından almanızı öneririm akvaryumcularda oluyor onlardan alırsanız iyi oluyor kabukları için ankarada ben 3 liraya almıştım kilosunu.