EPOXY
Arkadaslar ahsap tekne yapymlarynda kullanylan bir kimyasal madde olan epoxy ( normalde syvy bir dolgu ve kaplama malzemesi ama kuruyunca cok sert ve su gecirmez oluyor ) yi acaba strafor veya polyester y kaplama malzemesi olarak kullanabilirmiyiz sizce daha dogrusu akvaryum suyuna ve balyklara zarary olurmu sizce ..
epoxy ile ilgili biraz bilgi buldum.. Ustalaryn yorumlaryny bekliyorum
Tarihçe | ||||||
Epoxy Tarihçesi
|
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaslar ..
Uygulayan birisini buldum ustelikte gercektem cok dogal bir arkafon yapmys ben hayran kaldym acykcasy ve bunu ornek alarak kaplumba? akvaryumu yapmaya karar verdim biraz daha arastyryp caly?malara ba?lyycam.... bir bakmanyzy tavsiye ederim..
ben biara arastırmıstım bu epoxy çeşit çeşitmis 5 dakkikada kuruyanıda varmış,2 saatte kuruyanıda...5 dakikada kuruyanın su geçirmezlik konusunda sınıfta kalmasında herkes hemfikir ama 2 saatte kuruyan cinsi harbi suya dayanıklı oluyormus...bilgilerinize
Bir sitede görmüştüm, 3 tarafı kontrplak 1 tarafı cam olan akvaryumlar yapıyorlardı. Kontrplak yerlerine de epoxy sürüyorlardı.
Linkte burada:
ben biara arastırmıstım bu epoxy çeşit çeşitmis 5 dakkikada kuruyanıda varmış,2 saatte kuruyanıda...5 dakikada kuruyanın su geçirmezlik konusunda sınıfta kalmasında herkes hemfikir ama 2 saatte kuruyan cinsi harbi suya dayanıklı oluyormus...bilgilerinize
[/QUOTE]