Ercüment'e kira gündemde(kaplumbağ)
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2007 00:54
Ercüment'in gerek su parası gerek elektrik faturası,gerek yemek parası..Isınma(yakıt) parası...2 oda bir salon ev netice de kira almak gerekir diye düşünüyorum
Doruk Erdem 2008-01-04 18:04:22
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2007 15:44
Yol harcırağıda lazım ercümente.
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2007 15:56
Ercüment zaten transit geçiş yapıyor İngiltere Fransa arası..Yol masrafları da var beyimizin..Yem olmazsa geçmiyor...Birkaç şey daha eklemeyi düşünüyorum aslında fakat daha buraya bile tam alışmadı..Bir alışsın asıl hedef odanın içinde bir bölümü izole edip yerde dolaşmasını sağlamak..Birkaç arkadaş almayı da düşünüyorum..Gerçi bundan önce iki tane,daha ufak kaplumbağalarım vardı..Perihan ile Bünyamin..Ercüment rahat bırakmadığı için vermek zorunda kalmıştım..Alışırlarmı bir süre sonra yoksa zarar verirmi sizce ?
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2007 16:49
Köprü Boğaziçi köprüsüne benziyor? Yöneticiler görmesin hemen köprüden geçiş ücreti almaya kalkarlar.
Kuyucaklı 2007-12-31 16:53:52
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2007 17:12
Ercüment sağdaki akvaryumun sağ tarafında yüzmekte bu resimde..Dikkat ederseniz kabuğunu görebilirsiniz...
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2007 17:15
Şanslı velet .
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2008 22:35
Oh ercüment biz bu zekamızla insan olarak hayatta kalmaya çalışıyoruz. Sen çalışmadan kılını bile kıpırdatmadan hayatın tadını çıkarıyorsun.