Ercüment'in mekan...(Yeni Resim)
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 01:32
2 olimpik yüzme havuzu..Tenteli tünel..Ormanlık arazi..Güneşlenmek için manzaralı platform..Ercüment'in villa..
Doruk Erdem 2007-12-30 04:15:57
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 01:37
Emre bey ilginiz için teşekkürler..Daha bugün koyduğum için beyfendi pek alışamadı..Ama arada sırada yokluyor inişte çıkışta problem yaşadığını görmedim..Cd kapaklarını şimdilik koydum daha sonra atölyede pleksiglass dan tek parça halinde bir köprü yapacağım..
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 03:36
Son zamanlarda gördüğüm en değişik, en yaratıcı kaplumbağa akavaryumu, ne kadar güzel böyle şeyler görmek, bizi de heveslendiriyorsunuz Geçiş için kullandığınız köprü aynı zamanda yanlardan kapalı olduğu için güvenli de görünüyor, ne tür birşey o acaba, nerden aldınız? Daha da geliştireceğinize eminim, bir yandan da ısınma lambası gibi temel ihitiyaçları eksik etmeyin, bazı düzenlemeleri kapluşunuz belirleyecektir zaten Ercüment ortamı ne kadar zamanda, nasıl çözecek, anlayacak, tanıyacak, işte yani verimli kullanacak, onu da merak ediyorum, onu izlemek bile ne kadar eğlencelidir şimdi, keşif halinde, bir tarafa gidip orada kalır mı acaba Her yeni düzenlemeyi ve Ercü'nün bu değişik akvaryumu nasıl kullandığını bizimle paylaşın lütfen
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 03:53
Ediz bey tavsiye ederim böyle projeleri size de...Hiç olmassa size de bir uğraş oluyor vakit geçiriyorsunuz..Gerçi bizim Ercüment daha anlayamadı olayı o biraz sinir bozuyor ama zamanla alışıcak sanırım...
Saygılar...
acemi41 2007-12-30 11:29:41
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 03:59
[QUOTE=druzhok]Son zamanlarda gördüğüm en değişik, en yaratıcı kaplumbağa akavaryumu, ne kadar güzel böyle şeyler görmek, bizi de heveslendiriyorsunuz Geçiş için kullandığınız köprü aynı zamanda yanlardan kapalı olduğu için güvenli de görünüyor, ne tür birşey o acaba, nerden aldınız? Daha da geliştireceğinize eminim, bir yandan da ısınma lambası gibi temel ihitiyaçları eksik etmeyin, bazı düzenlemeleri kapluşunuz belirleyecektir zaten Ercüment ortamı ne kadar zamanda, nasıl çözecek, anlayacak, tanıyacak, işte yani verimli kullanacak, onu da merak ediyorum, onu izlemek bile ne kadar eğlencelidir şimdi, keşif halinde, bir tarafa gidip orada kalır mı acaba Her yeni düzenlemeyi ve Ercü'nün bu değişik akvaryumu nasıl kullandığını bizimle paylaşın lütfen [/QUOTE]
Ercüment'in hayatında biraz değişiklik olsun istedim Pınar hanım.Köprüyü cd kapaklarından yaptım..Yeşil olan malzeme halıların altında kullandığımız kaymayı önleyen malzeme..Isınma lambası bir tane vardı fotoğrafta gözükmüyor ama 1 tane yetmeyecek sanırım..O yüzden bir tane daha alacağım..Ercüment daha kavrayamadı olayı..Yem ile alıştırıyorum şu anlık..Keşfetmesini biraz olsun ilerletmek için..Ama eminimki 2 3 güne ordan oraya geçecektir..
Fotoları ve değişimleri sizlere aktaracağım..
Saygılar...
Ercüment'in hayatında biraz değişiklik olsun istedim Pınar hanım.Köprüyü cd kapaklarından yaptım..Yeşil olan malzeme halıların altında kullandığımız kaymayı önleyen malzeme..Isınma lambası bir tane vardı fotoğrafta gözükmüyor ama 1 tane yetmeyecek sanırım..O yüzden bir tane daha alacağım..Ercüment daha kavrayamadı olayı..Yem ile alıştırıyorum şu anlık..Keşfetmesini biraz olsun ilerletmek için..Ama eminimki 2 3 güne ordan oraya geçecektir..
Fotoları ve değişimleri sizlere aktaracağım..
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 04:15
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 11:27
Çok güzel olmuş.Ercüment oraya geç alışır ama yine de alışır merak etmeyin. acemi41 2007-12-30 11:29:52
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 13:12
Gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim..Yeni resimlerinin eklemeye devam edeceğim...
Saygılar..
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 13:40
Şu ana kadar hiç sorun görmedim Alkın bey çıkıp inerken..İlginiz için teşekkürler...
Saygılar...
Saygılar...