Erdal Hocanın Bitkili-Mangrow Köklü kasakalawe Akvaryumu Son foto70te
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 06:49
[QUOTE=dg1987]Akvaryumunuz gerçekten güzel olmuş tebrik ederim.Merak ettiğim bişey var en son fotoda görünen sogan gibi bir bitki var ismi nedir acaba güzel bir bitkiymiş. [/QUOTE]
Doğan Bey, teşekkür ederim.
Fotoğraflarda görünen bitkilerin ikisi de aynı: Crypto balansae
Kökü soğanlı bitkiyi ben de biliyorum, o da gerçekten güzel. Ancak bendekiler ondan değil.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 07:54
Gerçekten güzel bir kurulum olmuş Erdal Hocam, besleyeceğiniz türde bir o kadar güzel, yavruları en iyi şekilde beslemeniz ve onlarında yavrularına kavuşmanız dileğiyle,
Sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 10:06
Erdal Hocam sizide sonunda Tropheus besleyenler arasına kattıkya daha gam yemeyiz, elimde balık olsa hemen görderirdim.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 17:56
[QUOTE=HAPEPHI]Erdal Hocam sizide sonunda Tropheus besleyenler arasına kattıkya daha gam yemeyiz, elimde balık olsa hemen görderirdim. [/QUOTE]
Recep Bey, düşünceniz için teşekkürler; sağolun.
Yıllardır Malawi besledim; hem yaşayarak hem de bu forumdaki üstadlar sayesinde çok şey öğrendim. Şimdi rota Tropheus'u gösteriyor. Bakalım neler tecrübe edeceğiz.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2010 08:59
Erdal Bey sizide tropheus sever olarak görmek ne kadar güzel . Hangi tür trop olacak ?
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2010 13:54
[QUOTE=birolkurnaz]Erdal Bey sizide tropheus sever olarak görmek ne kadar güzel . Hangi tür trop olacak ?[/QUOTE]
Birol Bey,
Beslemeyi düşündüğüm tür; kasakalawe
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2010 23:01
Balıkların gelmesine çok zaman olmasına rağmen ben yeni fotoğraflar yüklemek istedim. Suyumuz yavaş yavaş kristal berraklığına kavuşuyor.
Yandan görünüm:
Kurulumun 3. günü geride kaldı. Ben de 6-7 tane albino cüce vatoz koydum.
Flaşlı çekim, genel görünüm:
Flaşsız çekim, genel görünüm:
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2010 23:33
Sayın Hocam tankınızın genel görünümü çok heveslendirici, yalnız gözüme ortadaki mavimsi kaya takıldı fosil kaya mı yoksa farklı bir taş yada kaya mı ? Diğer kayalardan değişik sanırım ...
Ssygılar,
RoTT 2010-04-13 23:40:12
Ssygılar,
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2010 23:49
O mavi kaya, yaklaşık 4-5 yıldır bende... Fethiye- Katrancı Koyu'nda bulmuştum. Atmaya kıyamadım.
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2010 00:03
[QUOTE=Erdal Hoca]
Umarım diğer beslediğiniz türlerde olduğu gibi yeni balıklarınızada nazar boncuğu olur o kaya
O mavi kaya, yaklaşık 4-5 yıldır bende... Fethiye- Katrancı Koyu'nda bulmuştum. Atmaya kıyamadım.
[/QUOTE]Umarım diğer beslediğiniz türlerde olduğu gibi yeni balıklarınızada nazar boncuğu olur o kaya
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2010 00:07
Erdal hocam Kasakalawe gelinceye kadar Japon beslerseniz tankınızda Japonlar dayanıklı balıklardır biyolojik döngüyü oturtmakta faydalı olabilir nede olsa Japonun dayanamadığı koşullar çok az
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2010 00:47
Tropheus akvaryumu kurmuş olmanız beni çok mutlu etti Erdah Hocam. Akvaryum ölçüleriniz, dekor, suyun berraklığı mükemmel. Benim naçizane fikrim, kasakalaweleriniz gelmeden önce ( sizde belirtmişsiniz ) döngünün oturması açısından akvaryumunuzda birkaç balık besleyip ondan sonra tropheuslarınızı eklemenizdir. İnşallah bu sefer şeytanın bacağını kıracaksınız...