Eretmodus Kayalıkları
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2020 22:37
[QUOTE=alpburakozbay]Akvaryumunuz çok güzel, maşallah. Cam kalınlığınız kaç mm? Bir de kayalar gerçek mi?[/QUOTE]
Teşekkür ederim , Cam kalınlığı 10mm
Evet kayalar gerçek.
Teşekkür ederim , Cam kalınlığı 10mm
Evet kayalar gerçek.
Teşekkür Edenler: [T]183330,alpburakozbay[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2020 00:29
[QUOTE=erten]
Estağfirullah hocam ne demek ne kusuru. Senin akvaryumada baktım zaten görmüştüm daha önce , bence zamanla dahada geliştirebilirsin tasarımını. [/QUOTE]
Insallah hocam, ben bariz yeteneksizim :D Sizin tasariminiz muazzam gercekten. Ucundan kiyisindan yakalasam yeter :)
Estağfirullah hocam ne demek ne kusuru. Senin akvaryumada baktım zaten görmüştüm daha önce , bence zamanla dahada geliştirebilirsin tasarımını. [/QUOTE]
Insallah hocam, ben bariz yeteneksizim :D Sizin tasariminiz muazzam gercekten. Ucundan kiyisindan yakalasam yeter :)
Beğenenler: [T]98024,erten[/T][T]81103,Kınayu[/T]
+1: [T]81103,Kınayu[/T]
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2020 04:39
Hocam maşallah, cok guzel bi tank, cok guzel canlilar, tum sayfalari okudm. Emeginize saglik. Yavrulardan hic foto atmamissiniz ama merak ettim
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2020 08:40
[QUOTE=Süleymaneti]Hocam maşallah, cok guzel bi tank, cok guzel canlilar, tum sayfalari okudm. Emeginize saglik. Yavrulardan hic foto atmamissiniz ama merak ettim [/QUOTE]
Teşekkür ederim . Yalnız akvaryumu bozmak zorunda kaldım. Yavruları çekmek nasip olmadı.
Teşekkür ederim . Yalnız akvaryumu bozmak zorunda kaldım. Yavruları çekmek nasip olmadı.
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2020 08:45
[QUOTE=Leontheprof.]
Insallah hocam, ben bariz yeteneksizim :D Sizin tasariminiz muazzam gercekten. Ucundan kiyisindan yakalasam yeter :)[/QUOTE]
Tasarımda hoş görüntü yakalamak istiyorsan evine daha fazla büyük-küçük kaya getirmen gerekir. Yetenek evet gerekli ama malzemede çok önemli. Deneye deneye kendini geliştirebilirsin. Formda Uğur Ruşen Doğan adlı arkadaşın konularını tek tek oku emin ol gelişmeni sağlayacak , çok faydalı olacaktır. [EDIT]erten,2020-05-07 08:46:57[/EDIT]
Insallah hocam, ben bariz yeteneksizim :D Sizin tasariminiz muazzam gercekten. Ucundan kiyisindan yakalasam yeter :)[/QUOTE]
Tasarımda hoş görüntü yakalamak istiyorsan evine daha fazla büyük-küçük kaya getirmen gerekir. Yetenek evet gerekli ama malzemede çok önemli. Deneye deneye kendini geliştirebilirsin. Formda Uğur Ruşen Doğan adlı arkadaşın konularını tek tek oku emin ol gelişmeni sağlayacak , çok faydalı olacaktır. [EDIT]erten,2020-05-07 08:46:57[/EDIT]
Beğenenler: [T]42356,Leontheprof.[/T]
Teşekkür Edenler: [T]42356,Leontheprof.[/T]
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2020 12:08
[QUOTE=erten]
Tasarımda hoş görüntü yakalamak istiyorsan evine daha fazla büyük-küçük kaya getirmen gerekir. Yetenek evet gerekli ama malzemede çok önemli. Deneye deneye kendini geliştirebilirsin. Formda Uğur Ruşen Doğan adlı arkadaşın konularını tek tek oku emin ol gelişmeni sağlayacak , çok faydalı olacaktır. [/QUOTE]
Ustadi okuyorum firsat buldukca, insallah yakin zamanda bir dekoru degistirip paylasacagim :)
Tasarımda hoş görüntü yakalamak istiyorsan evine daha fazla büyük-küçük kaya getirmen gerekir. Yetenek evet gerekli ama malzemede çok önemli. Deneye deneye kendini geliştirebilirsin. Formda Uğur Ruşen Doğan adlı arkadaşın konularını tek tek oku emin ol gelişmeni sağlayacak , çok faydalı olacaktır. [/QUOTE]
Ustadi okuyorum firsat buldukca, insallah yakin zamanda bir dekoru degistirip paylasacagim :)
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2020 13:51
[QUOTE=erten]
Teşekkür ederim . Yalnız akvaryumu bozmak zorunda kaldım. Yavruları çekmek nasip olmadı.[/QUOTE]
Bu akvaryum bozuldu,mu Erten kardeşim [:((]
Teşekkür ederim . Yalnız akvaryumu bozmak zorunda kaldım. Yavruları çekmek nasip olmadı.[/QUOTE]
Bu akvaryum bozuldu,mu Erten kardeşim [:((]
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2020 16:46
[QUOTE=Kınayu]
Bu akvaryum bozuldu,mu Erten kardeşim [:((][/QUOTE]
Maalesef erhan abi bozmak zorunda kaldım. Şartlar oluşursa kısmet yine kurulum yapmak istiyorum ama.
Bu akvaryum bozuldu,mu Erten kardeşim [:((][/QUOTE]
Maalesef erhan abi bozmak zorunda kaldım. Şartlar oluşursa kısmet yine kurulum yapmak istiyorum ama.
Beğenenler: [T]81103,Kınayu[/T]
Teşekkür Edenler: [T]81103,Kınayu[/T]
+1: [T]81103,Kınayu[/T]