Erkek beta ve dişi beta sürekli kavga ediyorlar!
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2010 23:04
Slmlar.Erkek beta ile dişi betayı aynı akvaryuma koyduğumda sürekli kavga ediyorlar.Acaba bunların çiftlerşme zamanın ne zamandır.? saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 00:00
Adam kandırdı beni ya
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 00:06
Aynen adam bide damızlık bu 7,5 lira demişti.Gerçi ben ikisini 10 tl ye aldım ama ,önemli olan insanlık bitmiş.Şimdi bu balığı ben ne yaparım çok yazık üzülüyorum bbu duruma:aynı akvaryumda yaşamazlar
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 00:09
Erkekler dişilerden daha fazla para eder.Niye daha az para kazanmak için sizi kandırmaya çalışsın?
Dişi ve erkeği aynı paraya satıyorduysa o zaman kandırmış olabilir.
Bence bunu satan kişi son derece bilgisiz biriymiş.
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 00:10
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 00:22
Bu da erkek. Dişilerin kuyrukları bu kadar uzun olmaz.Biraz araştırırsanız dişi fotografları bulursunuz internette. Google'a dişi betta yazıp görsellerde aratınca çıkıyor bir kaç fotograf.scarab 2010-12-27 00:26:39
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 00:28
Vaybe napalım her şey nasip!
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 09:27
Çağrı bey merhabalar
Anlaşılıyorki akvaryumcunun oyununa gelmişsiniz. balıklarınızın her ikiside erkek ne yazıkki, dişi betalar erkeklere göre renksiz (gri ) ve yüzgeçleri daha kısa oluyor.
Sağlıklı balıklar dilerim
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 14:24
[QUOTE=TheMessage]Nasıl yapılacağını bilmiyorum.Ama adam bana damızlık dedi erkekten biraz daha büyük!!!
Galiba yaptım evet bu dişi beta[/QUOTE]
İyide buna erkek diyorsunuz; resimde yanıltıyor olabilir ama erkekse tüpçügün ne işi var erkekler tüpcük çıkarmaz.Bu resimde tüpcük var yada resim yanıltıyor...
uur__ 2010-12-27 14:25:21
Galiba yaptım evet bu dişi beta[/QUOTE]
İyide buna erkek diyorsunuz; resimde yanıltıyor olabilir ama erkekse tüpçügün ne işi var erkekler tüpcük çıkarmaz.Bu resimde tüpcük var yada resim yanıltıyor...