Eski fon çöpe.
Arkadaşlar resimde gördügünüz ,ytong tugladan yapmış oldugum fondan sıkıldım ,şuan akvaryumu boşalttım ve bir kenara attım yani çöpe gitti, arka fonda apey tecrübe kazandım şimdi daha profesyonel bir çalışma yapmak istiyorum.
Şimdi ise bu fonu çok begeniyorum frontosalar için daha güzel olucagına eminim, sizce nasıl ?
Daha iyisini yapabilecek iken azıyla yetinmeyeyim diyorum, istersem aynı görsel görüntüyü ortaya çıkarıp yapıcagımdanda eminim.Daha güzel oldugunu düşündügünüz fon resimleri var ise elinizde eklerseniz sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
2. resimdeki fono bayıldım.Frontosa gibi kayalık seven balıklara çok yakışır doğrusu.İnşallah yaparsınız.Başarılar....
SAYGILAR.....
[QUOTE=baskentli19]Kandemir bey sanki biraz akvaryumun hacmini fazlaca küçültmüş gibi[/QUOTE]
Hayır ismail bey gece çekildiği için öyle görünüyor olsagerek resimde,sadece 60 olan eni 50 ye düşürdü eh içtenbir çalışma okadar olucak diyorum.. 160*60*60. Ölçüler.
Ayrıca bu çöpe atıcağım ikinci fon. Metin abi bir tanede sen yap, burda olsa sanada yaprdım
Kandemir Bey, yaptığınız çalışmaları beğeniyle takip ediyorum. Bende bu güzel görüntüleri gördükten sonra bu şekilde bir çalışmaya başlamaya karar verdim. Yalnız biraz endişelerim var. Acaba bu ytong tuğlalar suya salınım yaparmı? Birde siz direk tuğlayı üzerini herhangi bir sıva ile kaplamadan mı kullandınız.?
Bu konularda uzman birisi olarak sizin görüşlerinizi bekliyor, yapacağınız çalışmalarda da size başarılar diliyorum.
İkinci resim çok güzel.El becerinize hayran kaldım,tebrikler..Önceki çalışmanızı da takip etmiştim,gördüğüm gelişme süper..
Ytongun suda batmama sorunu olabilir diye düşünmüştüm,eğer böyle bir sorunla karşılaştıysanız nasıl çözdünüz?
Sorularınızı kısaca özetlemek gerekirse, ytong un suya salınım yapması konusunda kesin birşey diyemem ,ama gözle görülürbir salınımı yada zararını görmedim zira frontosalarla yaklaşık 5-6 ay kullandım.
Suya batmamasına gelince evet batmıyor,bende başta batıcağını düşünmüştüm ama yanılmışım, üzerini derz ile kaplayınca 7 kat ,kaldırma kuvveti iyice düştü üst kuşak ile alt cam arasına sıkıştırınca bir sorun kalmadı.
Yukarıda resmini gördğünüz çalışmayı ise strafor ile yapıcam.Çalışmanın neredeyse tamamını akvaryum içerisinde yapmak gerekicek. Ama zor değil inanın acele etmeden ,birazda hayal gücünüzü elbecerinize katarak çok kolay çalışacak güzel neticeler elde ediceksiniz en azından ben böyle yapıyorum.
' bence 2. fonu o yapmamış çünkü resmin altını okuyun '
[QUOTE=Donjuan_06]
Şimdi ise bu fonu çok begeniyorum frontosalar için daha güzel olucagına eminim, sizce nasıl ?
Daha iyisini yapabilecek iken azıyla yetinmeyeyim diyorum, istersem aynı görsel görüntüyü ortaya çıkarıp yapıcagımdanda eminim.Daha güzel oldugunu düşündügünüz fon resimleri var ise elinizde eklerseniz sevinirim.
Sevgili Berke , zaten böyle bir çalışma yapacağını söylemiş !
[/QUOTE]