Eskişehirli Akvaristler Buluşma ve Organizasyon Fotoğrafları
Yarınki buluşmadan sonra fotoğraflar eklenecek ve takip eden buluşma ve organizasyon fotoğrafları da zamanla eklenecektir.
20 Kasım 2011 Pazar Buluşması
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=karideskisehir]Bende var tam kadro fotoğraflar merak etmeyin. :) Verdiğin mail adresine gönderdim Mustafa.[/QUOTE]
Aldım Ahmet. Teşekkürler.
[/QUOTE]
Hepimizin ortak temennisidir sanırım bu yazdıklarınız. Çok daha iyi buluşmalar yapacağımızdan ve bunların devamı olacağından eminim.
[QUOTE=auschwitz]Bende aranıza katılmak isterim. [/QUOTE]
Ömer bey sizi de aramızda görmek isteriz tabiki. Bir sonraki buluşmada haberdar ederim sizi de.
[QUOTE=fidangül]Arkadaşlar harika bir organizasyon olmuş tebrikler[/QUOTE]
Enver bey, teşekkürler. Devamı gelecek inşallah. Buralara yolunuz düşerse bekleriz sizi de. Aslen bursalı 2-3 arkadaşımız var aramızda.
Selamlar arkadaşlar. Fazla sayıda eksiğimiz olmasına rağmen Aralık ayı toplantısını da gerçekleştirdik. Faydalı ve güzel bir organizasyondu diyebiliriz. Bu sefer oturma düzeni tam istediğimiz gibi oldu. Fakat garson arkadaş sağolsun bizim fotoğrafları hep hatalı çekmiş. Bulabildiğim en düzgün fotoğrafları ekliyorum. Katılan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma. Ocak ayındaki buluşmada görüşmek dileği ile.
18 Aralık 2011 Eskişehirli Akvaristler Buluşması