Ev yapımı lepistes yemi
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2013 13:16
Merhaba rkadaşlar.Yeni yılınız kutlu olsun.Yemim azamıştı bitince alırım diyodum fakat Dün bitti ve bugün de tatl olduğu için açık akvaryumcu yok..Bende ev yapıı yem yapmaya karar verdim:
Yorumlarıızı bekliyorum.
1yemek kaşığı pirinç unu
1 yemek kaşığı buğday nişastası
1 haşlanmş suda 10 dk. bekletilmiş yumurta sarısı
Yarım orta boy dilimlenmiş havuç
1 parça dililenmiş sarımsak
Elimde olsaydı 1 tatlı kaşığı sprulinada koyacaktım
Hepsini karıştırıp blenderden geçirdim ve mutfaktaki şeffa naylonlara sardım bu hamuru.Şimdi derin dondurucuda 1 saatliine bekliyor.Sonra bunu havana dövüp toz yapacağım ve vereceğim..
Yorumlarıızı bekliyorum.
Beğenenler: [T]177359,Ferhat Özarslan[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2013 14:28
Yarın yem alacaksan 1 gün için uğraşmasaydın keşke . Sadece ıspanak haşlayıp verseydin hem balıklarının bağırsakları için de iyi olurdu ama uğraşmışsın ne diyelim hayırlı olsun .
Beğenenler: [T]217344,enigma98[/T]
+1: [T]127273,sinanistanbul[/T][T]216589,izbil[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 17:59
[QUOTE=CyhnSL]Bu yem balıklarınızda nasıl bit etki yarattı?[/QUOTE] Ceyhun Bey'e katılıyorum nasıl bir etki yarattı?
+1: [T]216589,izbil[/T]
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2013 00:03
1yemek kaşığı pirinç unu
1 yemek kaşığı buğday nişastası
Bu eklemeleri gördükten sonra gerçekten çok şaşırdım.Nasıl olurda bir kişi neye eklerse eklesin akvaryuma unlu şeyler sokabilir anlam veremiyorum.Anında bozulup dağılacak bir karışım, bol çamur ve 3 taşla duvar yapmak gibi.Sadece havucu veya yumurtayı verse çok iyi olabilirdi.Ama yinede sonuçlarını görmek istiyorum
Bu eklemeleri gördükten sonra gerçekten çok şaşırdım.Nasıl olurda bir kişi neye eklerse eklesin akvaryuma unlu şeyler sokabilir anlam veremiyorum.Anında bozulup dağılacak bir karışım, bol çamur ve 3 taşla duvar yapmak gibi.Sadece havucu veya yumurtayı verse çok iyi olabilirdi.Ama yinede sonuçlarını görmek istiyorum
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2013 17:58
Arkadaştan ses çıkmadığına göre anlaşılan bu yemin balılara pek yararlı olduğu söylenemez
kutat 2013-01-13 17:58:44
+1: [T]216589,izbil[/T]
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 17:20
Kurutup toz yaptık, bu arada da gayet sağlıklılar.Renkleri açtı ve de kapışıyorlar yemi.
BeZGiN 2013-03-03 22:08:10
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 08:57
Yellow snakeskinlerin rengi parlaklaştı, çok hareketliler, çelimsiz bir yavru vardı onun da yapısı düzeldi biraz.
BeZGiN 2013-03-11 21:15:45
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 17:54
Tebrikler Doğukan kardeşim. Bu tür şeyler araştırma ile olacak şeylerdir. Keşke biraz daha araştırsaydın ve o unu ve nişastayı koymasaydın. Neyse balıkların sağlıklıysa pek sorun yok, ama o yem karışımını bence başkalarına önerme. Sende daha fazla verme balıklarına.
BeZGiN 2013-03-11 21:16:19
Bu yaşta bu tür şeyler geliştirmeye çalışman gayet güzel tabi...
Sağlıklı Balıklar...