ev yapımı yem hakkında
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2015 16:11
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Vatozlarım için yem yapma çabasındayim ve şu malzemeleri kullandım
Kabak
havuç
kırmızı-yeşil biber
ıspanak
sarımsak (3-4 diş)
bezelye
karides (jumbo boy 4 adet)
bitkisel jelatin (2 tatlı kaşığı)
Mısır unu ( 2 yemek kaşığı)
Karnabahar
Yumurta akı
Haşlanacak olanları haşlayıp sırayla blender'dan geçirdim ve en son Bunların hepsini karıştırıp yaptım birşeyler inşallah severler. Bu yemin suda dağılmamas için sizin bi tavsiyeniz varmı? Çünkü çok çabuk dağılıyor.
Vatozlarım için yem yapma çabasındayim ve şu malzemeleri kullandım
Kabak
havuç
kırmızı-yeşil biber
ıspanak
sarımsak (3-4 diş)
bezelye
karides (jumbo boy 4 adet)
bitkisel jelatin (2 tatlı kaşığı)
Mısır unu ( 2 yemek kaşığı)
Karnabahar
Yumurta akı
Haşlanacak olanları haşlayıp sırayla blender'dan geçirdim ve en son Bunların hepsini karıştırıp yaptım birşeyler inşallah severler. Bu yemin suda dağılmamas için sizin bi tavsiyeniz varmı? Çünkü çok çabuk dağılıyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2015 18:14
Karışım güzel, ben fırınladım benzer bir karışımı oldu size pul yem
Çokta, memnunum :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2015 20:10
Yarısını buzluğa attım yarısınıda firinliyorum şu an bakalım hangisi dağılmazsa onu kullanırım ikiside dağılırsa kuru yeme devam
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2015 18:58
Peki dondurulan yemi atmadan önce eritiyormusun yoksa donmuş şekildemi atılacak
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir