F0 Frontosa Blue Zaire Moba Kolonim
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 15:56
Fotoğraf: Var
Boyut (cm):
Kapasite (litre):
Canlılar:
Boyut (cm):
Kapasite (litre):
Canlılar:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Beğenenler: [T]215211,MEID[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 17:55
Abi yeni kolonin hayırlı olsun...Masaallah çok güzeller. ..
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 18:32
Hayırlı olsun Murat bey mobalarınıza kocaman bir maşallah;gerçekten kaliteleri ortada ağız tadı ile besleyip bol bol yavru alırsınız inşallah.Bende Mehmet Çınar bey in mobalarından 1 sene önce almıştım kalitesinden ve yavru vereceğinden canı gönülden emin olabilirsiniz sağlıcakla .
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 21:11
Murat bey maşallah mobalarınız harika görünüyorlar inşallah bol bol yavrularınıda alırsınız.
MOBA VAZGEÇİLMEZ BİR TUTKUDUR
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2014 02:32
MAŞALLAH murat abi abi hepsi kalemle cizilmiş gibi uzun zamandir boyle duzgun moba kolinisi gormemiştim gözlerim bayram etti abi teşekkürler inşallah en kisa zamanda bunlardanda yavru alicagina inancim sonsuz.
Saygilar.
Saygilar.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2014 09:38
Murat bey güzel bir koloni edinmişsiniz sağlıklı bir şekilde besleyip bol yavru almanızı dilerim.dundarokan 2014-01-13 09:39:40
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2014 10:14
[QUOTE=Morpho]Murat Bey
Valla öbür forumdada yazdım olan var olmayan var Beğenmediğiniz diş var ise adresimi özelden yazabilirim
Saygılar[/QUOTE]
[QUOTE=chib]Maşallah güzel balıklar bol yavru alırsınız inşallah....[/QUOTE]
[QUOTE=S E C İ N]Maşallah Murat bey Moba koloniniz de çok güzel.Bunlardan da yavru almanız dileğiyle sağlıcakla kalın[/QUOTE]
Murat YÜCEL 2014-01-13 10:24:47
[QUOTE=Cevdet ERDEM]Abi yeni kolonin hayırlı olsun...Masaallah çok güzeller. ..[/QUOTE]
[QUOTE=ugurcelen]Hayırlı olsun Murat bey mobalarınıza kocaman bir maşallah;gerçekten kaliteleri ortada ağız tadı ile besleyip bol bol yavru alırsınız inşallah.Bende Mehmet Çınar bey in mobalarından 1 sene önce almıştım kalitesinden ve yavru vereceğinden canı gönülden emin olabilirsiniz sağlıcakla .[/QUOTE]
[QUOTE=emozel06]Maşallah balıklarınız hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bol yavrulu günler dilerim.[/QUOTE]
[QUOTE=abdullah1965]Murat bey maşallah mobalarınız harika görünüyorlar inşallah bol bol yavrularınıda alırsınız.
[QUOTE=zeybek35]Murat bey ,hayırlısı olsun güzel bir MOBA kolonisi sahibi olmuşunuz inşallah yavrularınıda görürüz..[/QUOTE]
[QUOTE=EMRAH.Y]MAŞALLAH murat abi abi hepsi kalemle cizilmiş gibi uzun zamandir boyle duzgun moba kolinisi gormemiştim gözlerim bayram etti abi teşekkürler inşallah en kisa zamanda bunlardanda yavru alicagina inancim sonsuz.
Saygilar.[/QUOTE]
[QUOTE=dundarokan]Murat bey güzel bir koloni edinmişsiniz sağlıklı bir şekilde besleyip bol yavru almanızı dilerim.[/QUOTE]
Valla öbür forumdada yazdım olan var olmayan var Beğenmediğiniz diş var ise adresimi özelden yazabilirim
Saygılar[/QUOTE]
Teşekkür ederim fakat dişilerden şu anda memnunum .
İnşallah sizde gönlünüze göre balıklar bulursunuz
[QUOTE=chib]Maşallah güzel balıklar bol yavru alırsınız inşallah....[/QUOTE]
Cem bey güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
[QUOTE=S E C İ N]Maşallah Murat bey Moba koloniniz de çok güzel.Bunlardan da yavru almanız dileğiyle sağlıcakla kalın[/QUOTE]
Teşekkür ederim Özkan bey inşallah koloni oturduğunda yavru alabilirim
[QUOTE=Cevdet ERDEM]Abi yeni kolonin hayırlı olsun...Masaallah çok güzeller. ..[/QUOTE]
Cevdet bey teşekkür ederim
[QUOTE=ugurcelen]Hayırlı olsun Murat bey mobalarınıza kocaman bir maşallah;gerçekten kaliteleri ortada ağız tadı ile besleyip bol bol yavru alırsınız inşallah.Bende Mehmet Çınar bey in mobalarından 1 sene önce almıştım kalitesinden ve yavru vereceğinden canı gönülden emin olabilirsiniz sağlıcakla .[/QUOTE]
Teşekkürler Uğur bey.
Balıklar tam olarak adptasyon sürecini tamamlamadılar inşallah koloni oturduğunda sizlerle paylaşacağım
[QUOTE=emozel06]Maşallah balıklarınız hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bol yavrulu günler dilerim.[/QUOTE]
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Mustafa bey
[QUOTE=abdullah1965]Murat bey maşallah mobalarınız harika görünüyorlar inşallah bol bol yavrularınıda alırsınız.
MOBA VAZGEÇİLMEZ BİR TUTKUDUR
[/QUOTE]
Abdullah bey teşekkür ederim.
Sizinde dediğiniz gibi Moba vaz geçilmez bir tutku
[QUOTE=zeybek35]Murat bey ,hayırlısı olsun güzel bir MOBA kolonisi sahibi olmuşunuz inşallah yavrularınıda görürüz..[/QUOTE]
Teşekkürler Serkan bey
[QUOTE=EMRAH.Y]MAŞALLAH murat abi abi hepsi kalemle cizilmiş gibi uzun zamandir boyle duzgun moba kolinisi gormemiştim gözlerim bayram etti abi teşekkürler inşallah en kisa zamanda bunlardanda yavru alicagina inancim sonsuz.
Saygilar.[/QUOTE]
Emrah'çığım teşekkür ederim inşallah yavru almak nasip olur ve gelişim süreçlerini sizler ile paylaşırım
[QUOTE=dundarokan]Murat bey güzel bir koloni edinmişsiniz sağlıklı bir şekilde besleyip bol yavru almanızı dilerim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Dündar bey
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2014 23:14
Balıklarınız on numara beş yıldız. Allah bol yavrulu günler nasip etsin. Siyah arka fon bu türü bir başka hoş gösteriyor. En sonunda bende arka fonu siyah yapacağım gibi geliyor:))
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 10:26
Onur bey beğeniniz için teşekkür ederim.
Frontosaya siyah arka fon çok güzel oluyor balıkların doğala yakın renklerini görmenizi sağlıyor kesinlikle arka fonu siyah yapmanızı tavsiye ederim.
Moba kolonim ile ilgili son gelişme bir erkek eklemesi yaptım eklenen erkek büyük olduğu için diğer erkek ile şu anda bir problem yaşamıyorlar