F0 Frontosa Moba Kolonim Made in LD AKVARYUM
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2010 13:50
Balıklar ve akvaryum harika. Evi taşıdığım için akvaryumumua geçici bir süre veda etmek zorunda kalmıştım. Bu fotoğrafları görünce yeniden özlemim arttı :)
MAŞALLAH..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 13:24
Hüseyin bey herkesin ağzına bir parmak bal çalıp bırakmışsınız yeni fotolar ve balıkların son halleriyle ilgili görüntüleri bekliyoruz.
Bizi bekletmeyin lütfen konuyu açalı kaç ay olmuş daha yeni gördüm . Güncellemelere devam.
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 18:47
İlk ilangilere vurulmuştum şimdi onlara çok yakınım ama moba gerçekten bir başka bunlarıda yavru alıp büyütmeyi düşünüyorum muhteşem bir tank muhteşem balıklar Allah nazarlardan saklasın.
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 20:08
Tek kelime ile harikalar. Maaşallah diyelim Allah nazardan saklasın bol yavrular dilerim
Balıklara biraz daha kaya koyarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum girebilecekleri kovuklar gibi.
Balıklara biraz daha kaya koyarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum girebilecekleri kovuklar gibi.
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2011 18:58
Vallahi Şu Balıkları Gördükçe Çıldırıyorum Bu Kadar Zevk Veren Balıklar Sanırım Sadece tropheus Türleri Onlarda Bu Kadar Boy Alamıyorlar Nasipse Bende Ya F1 Yada F0 Birgun Yapacagım bu Balıklardan.