F0 İkola Kaiser kolonim artık yeni sahibindeler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Murat Bey öncelikle balıklarınız hayırlı olsun. Rabbim nazarlardan korusun inşallah.
Balıklarınızı sizin için ayrılmış olarak Deep Sea da gördüm. Gerçekten Metehan Kardeş dikkatli ve itinalı bir şekilde ayırmıştı. Oradayken bile çok güzel görünüyorlardı. Bantları çok düzgün ve güzeldi.
Şimdi ise asıl tanklarında çok daha iyi adapte olup size ve bizlere çok güzel bir görsel şölen yaşatırlar umarım.
Sağlıklı, kayıpsız bol yavrulu bir hobi dilerim.
Selamlarımla.
[/QUOTE] Ebubekir bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Balıkları alıp almama konusunda çok tereddüt ettim. istanbula gitmeye fırsatım olmadı çünkü. F0 balığın ne kadar zahmetli ve zor olduğunu çok iyi biliyorum. balığı görmeden almak istemedim ama sağolsun metehan abi bu konuda çok yardımcı oldu. balıları itina ile seçtiği ve bu güzel balıkları bana kazandırdığı için tekrar kendisinden Allah razı olsun..[QUOTE=tinimini]Murat kardeşim hayırlı olsun maşallah balıkların çok güzel yeni olmalarına rağmen yumurta alanları görünce mutluluğun bir kat daha artmıştır umarım.Senin almış olduğun balıkları deepsea,da gördüm gerçekten çok güzeller.f0 balıkların adaptasyon sıkıntısı olduğu bir gerçek ama maşallah bunun üstesinden geldiğin ortada allah kazasız belasız yaşayıp yaşatmayı nasip etsin.Saygılar[/QUOTE] Hayrettin abim F0 ın zorluğunu birkez daha yaşadım. çok şükür geçmişte yaşadığım tecrübelerle bu zorluğu atlattım. balık ne kadar iyi olursa olsun su değişikliği, ortam değişikliği balığı strese sokup etkiliyor. çok şükür bu durumu aştım ve balıklar yumurta almaya başladı. yorumun için Allah razı olsun.Saygılar...
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xyc5wx_f0-ikola-kaiser-yumurta_animals[/VID]
[QUOTE=mbsa]Maşaallah piyasada ki bütün düzgün ikolaların nerde oldukları ve kimlerde oldukları bariz bir şekilde belli oluyor.Hayırlı olsun sağlıkla bakmanız dileğiyle inşaallah. [/QUOTE]
SEVGİLİ ABİLERİM, KARDEŞLERİM DAMIZLIKLARIM 28.04.2013 TARİHİ İTİBARİYLE KOCAELİNDEN SERDAR KIZILCIK (tacolost) BEY SATILMIŞTIR. BALIKLARI GÜLE GÜLE BESLEMESİ TEMENNİSİYLE. TEKRARDAN HAYIRLI OLSUN KENDİSİ İÇİN. BALIKLARIN SON YAVRULARIDA SATIŞTADIR. İLGİLİ BÖLÜMDEN KONUYA ULAŞABİLİRSİNİZ. SAYGILAR...