F0 İKOLA KAİZER TANKIM
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 22:28
Fotoğraf:EKLİ
Boyut (cm):140BOY 60 DERİNLİK 60 YÜKSEKLİK SUMPLU.
Kapasite (litre):YAKLAŞIK 500 LİTRE
Canlılar:3E 10D F0 İKOLA KAİZER
Malzemeler:NEW JECKT 4500 MOTOR VE FULL MALZEME DOLU SUMP.KALSİYUM CARBONAT KUM VE CALSİYUM KAYALARI TAKVİYELİ.
Akvaryum Bakımı:10 GÜNDE BİR SUMP SUYU KOPLE ÇEKİYORUM. AKVARYUMDAN AZ MİKTAR DİP ÇEKİMİ YAPIYORUM.HER TEMİZLİKTE İLK İNİŞTEKİ ELYAF DEĞİŞİMİ YAPIYORUM.HER SU DEĞİŞİMİNDE DE SU DÜZENLEYİCİ (SERA AQUTAN) EKLİYORUM.
Kullanılan Yemler:DANİCİ.SERA FLORA TETRA VEJETABL.JBL %40 SPLARİNA PUL YEM.TROPİCAL %36 SUPLARİNA PUL YEM VE TROPİCAL SUPLARİNA TABLET.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:KAYA TUZU VE METİLEN MAVİSİ.HER SU DEĞİŞİMİNDE SU DÜZENLEYİCİ.MALUM ANKARANIN SULARI BERBAT.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 22:41
İşte ikola dediğin böyle olur şu renklere şu bantlara bakın harika görünüyorlar maşallah abi süper bunlar her akvaryuma lazım diyorum.Güle güle besle yavrularından isterim haaaa
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 16:56
Fatih abi Kerem kardeşimiz gibi sana yakışır kalitede balıklar. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla beslemeni temenni ederim.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 16:58
Maşallah Fatih abi. Çok güzel balıklarınız. Sağlıklı Hobiler
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 17:15
Maşallah Fatih abi balıklar çok güzel zaten balıklarında kimden geldiğini biliyoruz.Kerem abiden gelen balık kötü olmaz.
İnşallah kayıpsız büyütüp bol bol yavru alırsın abi.
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 17:20
Kaizerin sarısı bir başka oluyor güle güle besleyin.
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 19:04
Fatih bey gerçekten bantları vede formları çok düzgün bir koloniye sahipsiniz bol bol yavru alırsınız umarım sağlıklı balıklar....