F0 ilangi yellow çiftliği-yeni tanktan ilk kareler
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 17:31
Boyut (cm):14-12CM VE 4-6CM
Kapasite (litre):648 LT (180x60x60)
Canlılar:F0 TROPHEUS İLANGİ YELLOW 16AD(3E+13D)(LD AKVARYUM 10.08.2010 İTHALATINDAN)
Ve F1 ler
Malzemeler: FLUVAL FX5,JBL 300WATT ISITICI,HYDOR KORALIA 3 DALGA MOTORU
Akvaryum Bakımı:HAFTADA BİR %20 SU DEĞİŞİMİ
Kullanılan Yemler:TROPİCAL SPRİLUNA FORTE GRANUL+PUL,DAINICHI VEGGIE FX+DELUXE,SERA FLORA+SPRİLUNA TABLET,NLS THERA A+CHCLID FORMULA,TETRA PRO VEGETABLE+PHYLL,OMEGA ONE,JBL SPRİLUNA FLAKES
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:SEACHEM TANGAYIKA BUFFER+CHCLID SALT LAKE
Malzemeler: FLUVAL FX5,JBL 300WATT ISITICI,HYDOR KORALIA 3 DALGA MOTORU
Akvaryum Bakımı:HAFTADA BİR %20 SU DEĞİŞİMİ
Kullanılan Yemler:TROPİCAL SPRİLUNA FORTE GRANUL+PUL,DAINICHI VEGGIE FX+DELUXE,SERA FLORA+SPRİLUNA TABLET,NLS THERA A+CHCLID FORMULA,TETRA PRO VEGETABLE+PHYLL,OMEGA ONE,JBL SPRİLUNA FLAKES
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:SEACHEM TANGAYIKA BUFFER+CHCLID SALT LAKE
Balıklarımı ld akvaryum kayseriden aldım.Koloni oturduktan sonra yavrulamaya başladılar.Akvaryumum biraz sadedir.İlerde belki anubias cinsi bitki ekleyebilirim.Yavrular için 70x35x45 ebatında bir tank daha var.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 22:14
Maşallah engin bey balıklarınız harika görünüyoru bıcırıklarda öyle kesinlikle akvaryumda sadece anubias eksik oda eklenirse süper bir akvaryum olucak birde arka fonu benim görüşüm tabi zevk meselesi mavi fon olsaydı derinlik tarzı daha hoş duracağı kanaatındayım ben saygılar.
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2011 22:31
Gerçekten güzel balıklar ben yunus besliyorum ayrıca 2 hafta önce ben LD akvaryumdan 15 adet red rainbow aldım ve çok memnunum balıklardan. Umarım sağlıklı şekilde yaşamaya devam ederler. Bol yavrulu günler dilerim.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 00:53
Maşallah Engin Bey, çok güzel görünüyorlar. Yavrularınızı da sağlıkla büyütün inşallah. İlk yavruları kendinize ayırmışsınız. Hobicilere vereceğiniz yavrulara da kavuşmanız dileğiyle .
Sağlıklı hobiler...
Sağlıklı hobiler...
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 20:20
Kardeşim bunu sana birçok kez söyledim ama yine söylüyeyim yavruların hayırlı olsun, sağlıklı bol yavrulu günler dilerim.
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 21:26
Maşallah diyelim gerçekten çok güzel görünüyorlar bende sp ve yunus la başladım ama tropheus gerçekten benimde en çok beğendiğim cins akvaryumcuma görüştüm sizinki kadar formları düzgün bulabilirsem döneceğim gerçekten çok güzel görünüyolar tebrikler.
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 21:38
Çok güzel kareler afacanlara bayıldım. Sizde benim gibi ilk yavruları vermeye yanaşmayanlardansınız. Bende ilk yavrularımı genelde kimseye vermeye kıyamam kendim büyütürüm. Sağlıklı balıklar İlker Bey.