F0 Moba Annenin Ağzındaki Yavruları Besleme 17sy
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 22:15
Yavrularınız hayırlı uğurlu olsun onlarında yavrularını görürsünüz inşallah. Allah nazarlardan saklasın
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 22:35
Maşallah, sağlıklı hobiler.
Bülent ÖNER 2014-02-10 01:00:31
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 22:56
Maşallah allah nazarlardan saklasın
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 20:02
Özkan abi hayirli olsun. Biraz erken kusturmussun galiba. 15 adet bozuk yumurta saydim. Kalan saglar sizindir. Bol yavrular. Allah nazarlardan saklasin.
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 00:49
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 19:52
Yorumda bulunan iyi temennilerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim işlerimin yoğun olması nedeni ile herbirinize ayrı ayrı cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın balık yumurtaları aldığı gün bilinçli olarak kusturulmuştur.Erken kusturulduğu tamamen doğrudur tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim selamlar.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 18:57
Özkan bey öncelikle maşallah, Allah sağlıklı ve bol yavrulu beslemeler nasip etsin inşallah. Balıklarınızın özelliklerini bilmediğim halde, görünüm olarak ruhu okşayan bir görünümüyle tankınıza güzellikler katmış. Işıklandırma sisteminiz de güçlendirmeyi bende tavsiyede bulunurum. Benim kullandığım rgb sistemi ile balıklarınızın zamanına ve ihtiyacına uygun olarak ışık verme imkanınızın da olduğunu dile getiririm. 4 mt şerit rgb sizin işinizi görür.
Yumurtalarınızda bir sıkıntı yoktur inşallah. Yavrular çıktığı zaman görmemize müsade ederseniz sevinirim.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 21:44
Özkan Bey,ben Erhan'ın babasıyım oğlum askere gittikten sonra fırsat buldukça foruma girmeye çalışıyorum.Foruma girince de böyle güzellikleri görünce son derece mutlu oluyorum. Allah nazardan saklasın balıklarınız son derece mükemmel canlılar.Ayrıca aldığınız o yumurtaların her birinin de anne ve babalarının formları gibi düzgün birer mobacığa dönüşmesi dileğiyle.
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 14:08
Özkan abi MAŞALLAH subanALLAH ne güzel bir duygu disininde MAŞALLAH'ı var dicek laf inşallah yüzdügü zamanlarida görürüz son durum nedir abi.
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 17:29
Hayırlı olsun.Maşallah.
Yanlış anlamanızı istemem ama orda mantar olacak 4-5 tane yumurta var İnşallah eksiksiz büyütürsünüz.
Yanlış anlamanızı istemem ama orda mantar olacak 4-5 tane yumurta var İnşallah eksiksiz büyütürsünüz.