F0 MOBA İLK YAVRULARIM YENİ FOTO VE VİDEO SF:3
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 19:50
Fotoğraf:
Boyut (cm):200X60X70
Kapasite (litre):sump la birlikte 950lt civarı
Canlılar:3 erkek 9 dişi frontoza mba. damızlık F0 erkeğimi abdullah taylandan abimden aldım geri kalanlar resul koçaktan özenle seçerek aldığım F0 balıklarımdır.[VID]http://www.youtube.com/watch?v=JYll1NFAEO4&feature=youtu.be[/VID]
Malzemeler: 2 adet 5000lt kafa motoru, 1 adet hava motoru, mercan kum.
Akvaryum Bakımı: haftada 1 %30 dip çekimi
Kullanılan Yemler: 2 çeşir danicci, tetra bits, kurutulmuş karides, danizzi bitkisel yem(haftada 1 gün), haftada 2 gün canlı yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: sera aqutan, sera nitrevic, kaya tuzu.
evolver06 2013-11-16 21:35:23
Boyut (cm):200X60X70
Kapasite (litre):sump la birlikte 950lt civarı
Canlılar:3 erkek 9 dişi frontoza mba. damızlık F0 erkeğimi abdullah taylandan abimden aldım geri kalanlar resul koçaktan özenle seçerek aldığım F0 balıklarımdır.[VID]http://www.youtube.com/watch?v=JYll1NFAEO4&feature=youtu.be[/VID]
Malzemeler: 2 adet 5000lt kafa motoru, 1 adet hava motoru, mercan kum.
Akvaryum Bakımı: haftada 1 %30 dip çekimi
Kullanılan Yemler: 2 çeşir danicci, tetra bits, kurutulmuş karides, danizzi bitkisel yem(haftada 1 gün), haftada 2 gün canlı yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: sera aqutan, sera nitrevic, kaya tuzu.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 20:26
Maşallh Allah nazarlardan esirgesin çok güzel balıklarınız. İnşallah sağlıklı yavrularınıda görmek nasip olur selamlar
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 21:44
Ali kardeşim video ve resimler güzel olmuş yanlız sana verdiğim erkek biraz sitreste bir kaç haftaya sitresini atar iyşallah güzel bir koleni olmuş bugün dişinin yumurta almasınada çok sevindim.İyşallah bol bol yavru alırsın.Sevgi ve saygılarımla
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 22:09
Teşekür ederim erkan kardedşim abdullah abi sanada tesekur ederim.haftalardir ilk defa ışığı actim bugun fotograf çekebilmek icin birazda o yuzden stres yapti yakinda tam formunu yakalar isallah yardimlarin icin ayrica tesekur ederim.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 23:55
Maşallah balıklarınız çok güzel, göz maskeleri, tıknaz gövde yapısı, ve küçük ve oval kuyruk moba da aranan kıstaslar diye biliyorum.Mobanın erbabı değilim ama bunların hepsi sizin balıklarınızda mevcud gördüğüm kadarıyla. Hayırlı uğrlu olsun.
Führer 2013-04-09 23:57:55
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 01:56
Merhaba,mobaları bende beğendim,maaşallah oldukça sağlıklı ve besililer fakat içerdeki melek orada ne arıyor çok merak ettim ...
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 08:40
Ali bey balıklarınız şahane ama tankın içi dekor çok zayıf kalmış buarada balıklarınızın stresi gittikten sonra tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim sağlıklı balıklar. Taşlar yıkılacak bir kazaya sebebiyet verebilir.
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 09:19
İlk öncelikle balıklarınız bu hacimli bir akvaryumda baktığınız için sizi tebrik ederim benim düşüncem frontozalar en az bu hacimli tanklarda bakılması gerek bu hacimli akvaryumda güzel yavrular alırsınız inşallah bana göre tek sakıncalı yanı taşlarınız üst üste koymuşsunuz sakat duruyor düzenleme yaparsanız daha sağlıklı olur bence
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 09:27
ilk yumurtalarımı dişi dün ağzına aldı işallah devamı gelir.Öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim en kısa zamanda önlemini alacağım.
evolver06 2013-04-10 09:29:26