F0 MOBALARIM
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2015 19:55
Tank: 160*65*65 650 litre
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aranızdayım fakat bir türlü tanıtım yapma fırsatım olmadı kısmet bugüne imiş.
Balıkları geçen yaz deep sea dan almıştım 1E 5D 160*65*65 ölçülerindeki tankımdalar fakat 4 dişiye indirmeyi düşünüyorum.
resimler için kusura bakmayın çekim biraz kötü hep ertele ertele nereye kadar elimdeki resimleri koyayım dedim daha sonra tekrar resim yüklerimalisimsekoglu 2015-02-27 15:32:15
Malzemeler: eheim 2228 dış filtre, roxin 500 watt ısıtıcı
Akvaryum Bakımı: 15 günde %20 su değişimi
Kullanılan Yemler: Piyasadaki kullanılan yerler
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Epsom tuzu (magnezyum sülfat )
Balıkları geçen yaz deep sea dan almıştım 1E 5D 160*65*65 ölçülerindeki tankımdalar fakat 4 dişiye indirmeyi düşünüyorum.
resimler için kusura bakmayın çekim biraz kötü hep ertele ertele nereye kadar elimdeki resimleri koyayım dedim daha sonra tekrar resim yüklerim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2015 11:10
Teşekkür ederim tunç bey dün akşam itibarı ile bir disim yumurta tutmuş
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2015 17:57
Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için.
Ben balıklarımı gerçekten seviyorum ara ara onlarla çekişsemde (: tartışma manasında :) yinede aramızda güzel bir bağımız var ilk geldiklerinde akvaryumun önünden geçsem hepsi kaçacak yer arıyordu şimdi ise alfa dişim ile elden yem yeme talimleri yapıyoruz :)
Tankimda son bir düzenleme yaptıktan sonra resim ve videolarını paylaşacağım arkadaşlar.
Bu arada ilk defa yumurta tutan dişimde yumurtaları atmış akşama hesabını soracağım :))))
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Ben balıklarımı gerçekten seviyorum ara ara onlarla çekişsemde (: tartışma manasında :) yinede aramızda güzel bir bağımız var ilk geldiklerinde akvaryumun önünden geçsem hepsi kaçacak yer arıyordu şimdi ise alfa dişim ile elden yem yeme talimleri yapıyoruz :)
Tankimda son bir düzenleme yaptıktan sonra resim ve videolarını paylaşacağım arkadaşlar.
Bu arada ilk defa yumurta tutan dişimde yumurtaları atmış akşama hesabını soracağım :))))
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2015 22:21
Maşallah Ali bey mobalarınız 10 numara...Hani hayalim deki tank desem yeridir...En kısa zamanda yavrularını da görmek umuduyla....
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 09:37
Teşekkür ederim Adem abi umarım allahım güzel gönlünüze göre size güzel mobalar tanklar nasip eder abiciğim.
Bendede moba sevdası tutmuştu kendimi çok zora sokarak almıştım bu güzellikleri hatta içişlerinden 2 ay veto yemiştim
Bendede moba sevdası tutmuştu kendimi çok zora sokarak almıştım bu güzellikleri hatta içişlerinden 2 ay veto yemiştim
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2015 21:47
Maşallah çok güzel balıklarınız .
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2015 17:02
[QUOTE=ytknshn]Çok güzeller,sağlıkla besleyin...[/QUOTE]
Teşekkür ederim Yetkin bey herşey gönlünüzce olsun
[QUOTE=LASTROMANTIC]Maşallah çok güzel balıklarınız . [/QUOTE]
Teşekkür ederim Hakan abi senden gelen erkeği bu koloniye koymak istiyorum inşallah adapte olurlar birbirlerine.
Arkadaşlar bu balığın cinsiyeti hakkında fikri olan var mıdır acaba.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2015 21:17
Balık dişi Ali ,hemde patlatmak üzere yumurtaları masallah.LASTROMANTIC 2015-02-21 21:24:03
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2015 22:01
Hakan abi bende dişi olarak aldım anus vente bakıyorum dişi ama erkek sürekli kovalıyor bi alıp veremediği var :) Durum böyle olunca kafama takıldı acaba erkekmi diye emin olmak istedim eyvallah sağolasın abi. Güzel memleketime selamlar saygılar abiciğim.