F0 Red reinbow Kasanga ve Sonun Başlangıcı
Fotoğraf: Yakında
Boyut (cm):150/40/60
Kapasite (litre):360
Canlılar:LD nin 08.07.2011 ithalatından aldığım 10d 2e Red Reinbow Kasanga
Malzemeler:Üst sump, Atman F4 dış filtre-sürkülasyon motoru- Jager 300w ısıtıcı 30 kg mercan kırığı
Akvaryum Bakımı:Haftada bir 100de10 su değişimi
Kullanılan Yemler: Osi Jbl Kens Dianichi Nls Tropica nın çeşitli yemlerini kullanmaktayım
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Hiç bir ilaç ve katkı maddesi kullanmıyorum.
Balıkları 3/4 gün önce LD akvaryumdan bizzat gidip Salih abi ve Lutfullah abinin yardımlarıyla seçerek aldım. Burdan Salih abiye ve Kutfullah abiye tüm yardımları için teşekkür ederim. Balıklar tanka henüz alışmadılar oyüzden foto çekmedim 1 hafta sonra sanırım herşey tam olarak yoluna girer ozaman güzel bi kaç foto ile karşınızda oluruz. Şimdilik kalın salıcakla
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
En kısa zamanda fotoğraflarıda bekliyoruz :)
[QUOTE=furkan_01]Özgür abi hayırlı olsun şaşırttın doğrusu çok merak ediyorum balıklarını Abi bu konuları siz benden daha iyi bilirsiniz ama alışma evresini tabletlerle atlatsan iyi olur. ben tropical tabin a kullanıyorum tavsiye ederim[/QUOTE]
[QUOTE=3urock_esk]Hayırlı Olsun Özgür Bey,
En kısa zamanda fotoğraflarıda bekliyoruz :)
[/QUOTE]
saygılarımla... üstüntaş
arka fon yapıştırdıktan sonra bazı yerlerden hava yaptı görüntü çirkin bu yüzden kusura bakmayın. Akvaryumda ışık tertibatında yakın zamanda değişikliğe gidilecek bunun için önerilerinizi bekliyorum.
Hizliupload.com