F0 Tropheus İlangi Yellow
Boyut (cm):100x4ox5o
Kapasite (litre):
Canlılar: F0 Tropheus İlangi Yellow (2 erkek + 4 dişi) almanya 26.11.2010 İthalatından
Malzemeler:10 kg mercan kumu
Akvaryum Bakımı::10 güne bir %30 su değişimi
Kullanılan Yemler:Danichi veggie fx,Sera Flora,Tetra Phyll,,Tropical Spirutabin A Tablet,Nls Thera A,Tetra Pro Vegetable
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Arasıra su değişimlerinde bir miktar kaya tuzu onun dışında hiçbir ilaç ve katkı maddesi kullanmıyorum..
Her balığı edinmemde desteğini ve yardımlarını esirgemeyen Ld Akvaryum ailesine başta Lütfullah Demirezen abime ve Salih Özgöncü kardeşime bir borç bilirim. Bu şekilde güzel türlerle bizlerin göz zevkine hitap etmeye devam ediyorlar kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.
Yorumda bulunan dostlar, iyi veya kötü yanlarını eleştirirlerse her konuda yardımcı olmuş olacaklardır
yavru aldım 65 adetresimler sonra eklicem
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Balıklar güzel fotoğraflar tam net değil renklerini tam yansıtmamışlar fotoğraflara, keşke 2 erkek 4 dişi değilde 1 erkek 5 dişi yapsaydınız daha iyi verim alırdınız bence. Valla 2 ay içinde 65 adet yavru maşallah iyi yavru almışsınız. Akvaryumun küçük olmasına rağmen ve koloniye göre fazla erkek olmasına rağmen iyi Bol yavrular Sağlıklı balıklar.
maşşallah güzel balıklarr
Sağlıklı hobiler dilerim...
Sağlıklı yetiştirmenizi temenni ederim...
Nihat Bey maşallah, balıklarınız telefonda söylediğiniz kadar varmış,Kaldı ki fotoğraf kalitesi çok kötü.Bence o balıklar o tanktan çıkıp yaptırmayı düşündüğünüz büyük tanka geçmeyi çoktan haketmişler. 65 yavru vermişler,sizde onları hakettikleri gibi güzel bir tankla ödüllendirmelisiniz bence.
Nihat Bey maşallah.Aldıgınız yavru sayısını her ne kadar gizlesenizde tekrar tekrar maşallah.Önemli olan dogru balık dogru bakım.ALLAH gönlünüze göre versin. Saygılar..
Lütfullah abi nazar değerdiye tam sayı yazmadım yuvruların size söyledim.doğru. bu arada kaiserlerden yavru aldım 2 anaç tan 43 adet evet rekor bende ilgin teşekkürler.