F0 ve F1 Blue Zaire Mobalarım
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2010 18:41
Herkese selamun aleyküm sizlere elimde bulunan mobalarımı tanıtmak istedim mobalarımın 9 adeti Erkan arkadaşımızın (hawkeye nickli)ilk yavruları F1 3 erkek 6 dişi (12-14 cm arası ) Birde bir arkadaşımızın LD akvaryumun ilk afrika ithalatından edinilen F0 2 erkek 3 dişi (erkekler 26-22 dişiler 17-18cm) mobalarımın resimlerini yüklemeye çalışacağım.Akvaryum ebatım yetersiz içindeki dizayn berbat hepsi akvaryumun küçük olmasından kaynaklı zamanla ikinci akvaryumu kurunca yerli yerine oturacağına inanıyorum.akvaryumum 150x65x50 ebatında tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.şimdiden bebeklerime ilk maşallah benden gelsin
Selametle
RABLA
Selametle
RABLA
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2010 18:48
Mehmet bey maşallah balıklarınızı beyendim...Uzun zamandır moba arıyordunuz güzel bir koloni kurmuşsunuz tebrikler...
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2010 19:03
Maaşallah gerçekten gördüğüm en güzel balıklar diyebileceğim güzellikteler.İnşaallah bol bol yavrularınıda görürüz...
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2010 22:02
Mehmet Bey, balıklarınız çok güzel, nazar değmesin.
Konunuz tanıtım olduğu için tarafımdan tanıtım forumuna taşınmıştır.
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2010 22:07
Mehmet bey,
Balıklarınız çok sağlıklı ve güzeller. Tebrik ederim.
Balıklarınız çok sağlıklı ve güzeller. Tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 14:13
Gerçekden mustafa beyinde dediği gibi safkan olduklarını çok bariz belli ediyorlar.
Moba çok asil fakat zev görecelerine göredeğişken kimi haraketli, kimi heybetli ,kimiyse durgun balıkları seviyor . Mobalar eger saklanmıyor ve yerini seviyor ön planda duruyrsa izlemek çok zevkli .
Fakat gördüğüm kadarıyla buda biraz şans işi ve iyi anlamakdan ilerigeliyor . Çoğu hobici arkadaşımın bu zevden mahrumoldugunu ve saklanan balıklar yüzünde mobadan sogudugunu düşünüyorum .
Mehmet bey çok amaçok güzeller . Yüzünüzü hiç astırmasınlar inşallah.