F1 (R.R.Kasanga Krallığı Kuruluyor)
Fotoğraf:
Boyut (cm):100*40*50
Kapasite (litre):220 lt
Canlılar:Red Rainbow KASANGA
Malzemeler:İç ve Dış filtre,ısıtıcı,silis kum,derece ve kayalar
Akvaryum Bakımı:Haftada %20 su tazeleme ve dip cekimi
Kullanılan Yemler: NLS,TETRA,SERA
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: KAYA TUZU
Arkadaşlar merhaba.Ortaokuldan bu yana akvaryumum var ve bu içimdeki sevgi zaman gectikçe daha da heyecanlı bir yol aldı.Her tür balığı seneler içinde besleme fırsatım oldu.Canlı doğuran,japon,malavi gölü türleri ve sonunda tropheus tabiki.1,5 sene önce basladı tropheus serüvenim.Bemba ve chimba ile başladım.Daha sonra yakın zamanda kasakalawe ve sonunda hayallerimin beslemek istediğim balık F1 RED RAİNBOW KASANGA.Herkese istediği türü beslemek nasip olsun.Resimlere bakarken lütfen MAŞALLAH ı unutmayalım arkadaşlar.Bunca zaman bana sabreden sevgili eşime sizlerin huzurunda teşekkürü borç biliyorum(neden mi ev ve banyo tahammülü için )
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bence tropheus akvaryumlarında balıkların saklanacağı dekorlar yapmamak lazım hele ki yavru iken.
Deneyimlerime göre balık eğer saklanacak yer var ise insan gördüklerinde tedirgin olup saklanıyorlar ve öyle alışıyorlar. Belirli bir zamana kadar ( bence bir sene ) insandan kaçamamaları için daha sade dekor tercih edilmeli.
Güzel günlerde güzel renklerle büyürler inşallah.
Oguzhan abi balıklar maşaallah çook güzeller insaallah kayıpsız büyütürsün abi bi şey soracam ben de konya dayım.bu boy balıkları nereden aldın abi mahsuru yoksa ögrenebilirmiyim. Ben de bu türü almak ve ya kasakalawe bu boylarda almak istiyorum. Yardımcı olursan sevinirim. Saygılar. ...
Hayranlıkla takip ediyorum
sağlıklı balıklar. .
[/IMG]